![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=requiroN;453473]Yanlış anlama renkdaş sadece yanlış transfer oldu diyorum ben.:)
Mehmet değil Abdurrahman'ı alsaydık bizim için daha iyi olur ve gereken yere transfer yapılmış olurdu.:)[/QUOTE] Kardeş renkdaş derken ben Sivasspor'luyum sen Galatasaray'lısın.Galatasaray'ın görmeyeli renklerimi değişti ?? |
[QUOTE=requiroN;453475]Kendi takımımı konuşmuyorum ben.Mehmet bu kendini Sivastaki gibi gösterebilecekmi diyorum ![/QUOTE]
İyi de canım bize ne bundan.Bize emeği geçti.Allah yolunu açık etsin.Bize neden soruyorsun. |
[QUOTE=ilker_8787;453477]İyi de canım bize ne bundan.Bize emeği geçti.Allah yolunu açık etsin.Bize neden soruyorsun.[/QUOTE]
Peki öyle olsun.Size iyi akşamlar... |
Mehmet yıldız gider, Sivas'ta bi kaç maç kaybeder alt sıralara gerilerse
yönetim ve Bülent Uygun herkesin hedef tahtası olacaktır. Bırakın şu anki desteği bulmalarını, En iyi oyuncularını gönderdikleri için sürekli eleştirileceklerdir. Ondan sonra Şimpiyonluğa değil orta sıralara oynayan vasat bi takım olur Sivas. İnşallah yönetim hesabını kitabını yapmış yerine onu aratmayacak birini bulmuştur. Kimse kusura bakmasın ama Mehmeti gönderipte düşüşe geçerlerse Sivas'ın ne maçına giderim nede maçını izlerim bi daha. Böyle bir hatayı hiçbir taraftar affetmez. Yönetim iyici düşünüp ona göre kararını versin. |
[B][COLOR="Red"]Burda bazı arkadaşlar üç kuruş beş kuruş diyor
peki onu yazan arkadaşlar siz bu güne kadar SİVASSPORUN kaç maçına gidip destek verdiniz herkez bir bahane bulup maça gitmiyor şunu unutmayın ben hep yazdım ve yazacam sevgi, aşk, bağlılık ve başarı fedakarlık ister destek ister Sivasta türbünler dolmazsa deplasmanlar da kimse olmazsa İstanbul gibi büyük bir şehirde çok olan Sivaslılar gerekli desteği vermesse 5058 bile yok benim avea yok benin telsim diyerek destek vermeyenler bir arkadaşına al şu 10 YTL benim adıma mesaj diyemiyenler bu gün çıkıp yönetim eleştirmeye hakları yok düşünün Serveti devre arası vermedik kim zara gördü tabiki SİVASSPOR bence yönetim en doğrusunu yapmış aklı başka yerde olanın bize faydası olmaz[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]EĞER GERÇEKTEN GİTTİYSE DİYECEĞİM ŞUKİ Yolun açık olsun Mehmet YILDIZ Dilerim SİVASSPOR maçları hariç her maçta YILDIZ gibi parlar ve Fatih terimin gözüne girersin sende biliyon bizde büyüklerde oynamadan MİLLİ OLMAK ÇOM ZOR Bu güne verdiğin emekler için teşekürler kendi adıma aldığın para Anne sütü gibi helal kardeş sana HER GÖNÜLDE VAR BİR YILDIZ UNUTMA SİVASSPORU MEHMET YILDIZ[/COLOR][/B] |
[QUOTE=requiroN;453473]Yanlış anlama renkdaş sadece yanlış transfer oldu diyorum ben.:)
Mehmet değil Abdurrahman'ı alsaydık bizim için daha iyi olur ve gereken yere transfer yapılmış olurdu.:)[/QUOTE] barça gelse verirmiyiz be apomuzu :) merak ediyorum lincoln pas atmayıncada sivasspordaki gibi kızabilecek mi:) yada arda şöyle yap böyle yap diye direktif verebilecek mi ya BÜYÜK KAPTAN TAKIMI BURAYA GETİR nidaları ile başlamadan maça aynı performansı yakalayabilecek mi, kaleci ile karşı karşıya iken ya atamazsam korkusu daha mı fazla olack acaba :) belki daha fazla kazanacak lakin yüreğindeki huzurda aynı oranda artacak mı.. bir büyüğüm "şurdaki huzur hiç bir şeye değişilmez" derdi.. :) yine söyleyim ben hayırlısı... |
[QUOTE=Shan58;453479]Mehmet yıldız gider, Sivas'ta bi kaç maç kaybeder alt sıralara gerilerse
yönetim ve Bülent Uygun herkesin hedef tahtası olacaktır. Bırakın şu anki desteği bulmalarını, En iyi oyuncularını gönderdikleri için sürekli eleştirileceklerdir. Ondan sonra Şimpiyonluğa değil orta sıralara oynayan vasat bi takım olur Sivas. İnşallah yönetim hesabını kitabını yapmış yerine onu aratmayacak birini bulmuştur. Kimse kusura bakmasın ama Mehmeti gönderipte düşüşe geçerlerse Sivas'ın ne maçına giderim nede maçını izlerim bi daha. Böyle bir hatayı hiçbir taraftar affetmez. Yönetim iyici düşünüp ona göre kararını versin.[/QUOTE] Böyle düşünmemen lazım kardeş. Biz taraftar olarak takımımıza sadece iyi günde değil; kötü günde de destek vermeliyiz. Yoksa başarı varken desteği herkes verir, gerçek taraftar olmayız o zaman. Başarılıyken diğer takımların taraftarları da takdir ediyor, maçlarımızı izliyor, bizimle ilgileniyor ancak esas olan her zaman ve tam destek vermektir. |
Üzüldüm bence çok geç olmadan sivaslı arkadaşların olaya el atması gerekir mehmet yıldız ayarında bi oyuncu zor gelir bir daha
|
Mehmet YILDIZ'ı Galata Saray forması giymiş görürsem gittiğine inanırım.
|
chvetkov'lar gider, tum'lar gelir, yildiz'lar gider, zahora'lar gelir, balili'ler gider, ibrahimovic'ler gelir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40. |