![]() |
Cevap: Maçın Ardından
arkadaşlar dogru söyleyenıniz cok ama bakın gelişmelere kimi kimlerı sattık yine bakın kımlerı aldık burda yanlişlık başladı bu gelişmeler hocanın istegı dogrultuda olmüştur evet daha yenıyiz yeni başladik acele etmek telaşa vermek dogru olmaya bilir fakat görünen köy kılavuz istemez önlem almak careler aramak çok önemli bizlerın dogru veya yanliş veya acele kakarı olabilir yetkili olanlar dogruyu bulsunlar biz sivaslıları yiyidoları taraftarı üzmesinler üzmesinlerki yiyitligimiz yiyidolar olarak hep herkeşe ögünerek konuşalım SELAMLAR BAŞARILAR İYİ OLACAK TEMENNİM
|
sayın bülent hocam sana biz sivaslılar olarak çok çok şükran borçlüyüz bizlerı sıvas siporu ülaşamıyacak göremiyecegı olamaz dediklerini başardın kercekten sonsuz teşekkürler ama hocam anlarsın bu işler hep böyle bitti hocam bitti tekrar teşekkürler başarılar;)
|
[QUOTE=edebiyatisyen;555363]Saçma sapan yorumlar yapmayın.Bülent Hoca suçlu ama o gitse yerine kim gelecek.Yıllardır TSL de patinaj çeken takımlardan farkımız kalmaz.Ortada 5-10 teknik direktör var o takımdan bu takıma devir dayım motoru gibi dolanıyorlar.Bülen Hocayla devam etmeliyzi[/QUOTE]
vallahi cok güzel yazmissin Aynen benim düsüncelerimde bu sekil. daha baska bi kelime bulamiyorum |
[B][/B]Arkadaşlar gerçekten de hemen yargılamayın geçen seneki başarılardan dolayı nasıl takımınızın arkasındaysanız takımımızın bu kotü günlerinde de ona destek olmalıyız ewet yanlışlar yapıldı gıden oyuncular belkı gıtmemelıydı alınanlar belkı yeterli değil ama sabredelım biz destek olmazsak kım destek olacak zaten herkes basladı bombalamaya ben takımın oturacgını dusunuyorum !!!!!
Hep destek tam destek![B][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |