![]() |
gamse şiirlerin çok güzel.
resimdeki senmisin eğer sensen çok güzelsin |
Arkdasım siirleri için teşekkür ederim ama o resimdeki bendeğilim o benim avatar resmim :)
|
başarı tabriği
gerçektende arkadaşlar gamzenin şiirleri çok güzel bizde böle etkinliklere katılalım
|
GAMZEDEN ŞİİRLER
[QUOTE=gamze58][b]S ivaslılar iste sizin takımınız
İ çinizdeki duygular derin V erin el ele ,sevgiyle herkesi sevin, A şın bütün engelleri , S ivas sporu birinci yapın. S ivas sporum seninle cosarız, P ehlivanlar gibi lige çıkarız, O nurumuz şerefimizsin, R ekorun ŞAMPİYONLUK 'tur senin sevgi [/b] onur arkadasım şimdi yazdım umarım daha güzelleri için vaktim olduğunda yazacağım.şimdilik sevecekmisiniz bakalım.arkadaşlar siire tutkusu olanlar hadi sizdende bekliyorum sivas spora ait güzel siirler belki ilerde mars yaparız ne dersiniz :)[/QUOTE] HARİKASIN TEŞEK KÜREDERİM |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ben bir şey soracam bu şiirler'i siz mi yazıyorsunuz yoksa kopyala yapıştır mı? yapıyorsunuz.[/B][/QUOTE]
OLUM SORDUGUN ŞEYEBAK İLHAM GELMİŞ NEKADAR GÜZEL YAZMIŞLAR DAHANEİSTİYON M.L.Z. |
şiirlerii okumadım ama kesi ir şey söyleyeilirim se urda harcaıyorsu ozuk para Gİİ
HEMDE |
[QUOTE=esenyurtlu_nail]HARİKASIN TEŞEK KÜREDERİM[/QUOTE]
daha güzellerini yazacağım emin ol nail bey :) teşekkür ederim okuduğun gözlerine sağlık |
[QUOTE=EKO58]şiirlerii okumadım ama kesi ir şey söyleyeilirim se urda harcaıyorsu ozuk para Gİİ
HEMDE[/QUOTE] noterden tastikli arkadsım merak etme.birgün şiir kitabı çıkaracağım ozaman harcamam okursan simdiden teşekkür ederim. :) |
SİVAS
[b]S[/b] ivaslı Abiler,bacılar,kardeşler,
[b]İ[/b] limiz ile gurur duymaya değer, [b]V[/b] atanını ölümüne sever, [b]A[/b] şık Veysel ve daha nice üstadlar gibi [b]S[/b] evgide şair olmayı diler........ |
gamze bence sen burada yazmak yerine bir an önce kitap haline getirmeyi düşün!!! tasdik falan birsey ifade etmeyebilir...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |