SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28979)

kaptann58 05.04.2010 16:30

Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler

SİZ KİMSİNİZ YA YILLARCA BU MEMLEKETİN İNSANIN OYUNU AL MEMLEKETE HİÇ BİŞEY YAPMAYIN OLAN ŞEYLERİNDE GİTMESİNE GÖZ YUMUN ONDAN SONRA SİVAS HALKINA AHKAM KESİN BEN SİZİN GİBİ MİLLET VEKİLLERİNİ TANIMIYORUM ALLAH BELAnızı versin

alptuğrul58 05.04.2010 16:40

Futbol sadece sahada oynanmıyor sayın vekil(?) Sivas'a ve Sivas'lının menfaatlerine halel getirecek her olayda Sivas'tan yana tavır alacaksınız.Almadığınız taktirde Sivas insanı sizden hesap sorar.Kızmayacaksınız.Aldığınız vekaleti kötüye kullanmayacaksınız.Adı üstünde vekilsiniz.Asil olan da sizi vekil eden Sivas insanıdır.Sivas insanı karşısında kaybettiğiniz itibarınızı bu tarzda açıklamalar yaparak kurtaracağınızı mı zannediyorsunuz.Yazıklar olsun sana.

gold58 05.04.2010 16:56

[COLOR="Red"]---AH VEKİLİM AH TAM KONUŞACAK ZAMANI BULDUN YA NE KADAR SEVMEYENIN VARMIŞ SENIN BE VEKİLİM ---KEŞKE SEN ÇIKIP OYNASAYDIN SİVASSPORDA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDIN HERALDE---SİZ 19 KİŞİYİ NIYE SATTINIZ DEMESEYDINIZ KEŞKE 19 KİŞİDEN ALINAN PARALARI BÜLENTLE MECNUNLA ORTAK YEDİK DESEYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ----SİZ İNTERNETTEN TEKNİK DİREKTÖR GETİRDİNİZ DEMESENİZDE BİZ KULAGINDAN TUTTUK GETİRDİK DESEYDİNİZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- AH VEKİLİM AH KEŞKE SİZ TEKNİK DİREKTÖRLUK YAPSAYDINIZ SİVASSPORA BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORA BAŞKAN OLSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ---AH VEKİLİM AH SİVASSPORDA YONETİCİ OLUPTA YAN GELİP YATSAYDINIZ BU KADAR ELEŞTİRİ ALMAZDINIZ--- [/COLOR]

eroldeger 05.04.2010 17:11

[QUOTE=tskfn;623110]Selami Uzuna ne kadar kızsak da bu konuda haksız sayılmaz.[/QUOTE] iyide gardaş taraftar yuhalayana kadar nerdeydiniz daha önce büyün yanlışlıkları biliyordunuzda niye müdahale etmediniz seçim yaklaştı onun için uyandınız 7 yıldıdır ikdidarpartisi m vekikisiniz sivas için ne yaptınız bunuda konuşun allah rızası için takım bir yıldır dökülüyor bunu şimdim gördünüz komikoluyorsunuz artık bunu yutmayız biran önce melmeketinizle ilgilenin yoksa seçim cok yakın

congar28 05.04.2010 23:58

BU NE TELAS AKP

sayin uzun soy isminiz uzun ama secime okadar uzun zaman yok cevabi sivas halki sandikta verecek az kadi biraz sabredin bu ne telas sakin olun

hiko58 06.04.2010 07:04

birde onlara sivas için neler yaptınızki sivasspor içinde yapın diye sormak lazım. sivasın mahvolmasına seyirci kalmış kişilere sivasspora neden sahip çıkmıyorsunuz diye soruyoruz ya bizdede hata var. onlar sivası düşündümüki. yahu adamlar sivastan seçildi sadece ve sadece el kaldırıp maaaş alıyorlar. sivas sivaslı onların umurundamı. çıkıp konuşurlar. sivastan bir sürü kurum gitti. yahu hangisi mecliste dile getirdi bunları. bir tek malik ejder beyden başka. bunlar yüzsüz kardeşim. siyasetçi değilmi dilleri her yere dönüyor. allah aklımızı başımıza getirsinde inşallah artık sivası namusu olarak bilen milletvekilleri seçeriz. sivas için çalışan. sivası tek hedef olarak gören. sivas milliyetçisi milletvekillerini seçersek o zaman iki adım daha ileri gideriz.

ydemirkaynak 06.04.2010 08:58

BUNLAR SİVAS I SAVUNACAK HAA. VAY ANAM VAY. KARGALARA KALAN DÜNYA.
MERAK EDİYORUM BUNLAR SEÇİMLERDE nahSIL OY İSTEYECEKLER:):):

bozcelik 06.04.2010 09:13

selami uzun doğru söylemiş bence, hatayı yönetim önce kendinde araycaktı, mayısta kongre varmış umarım fikret ünsal, fartuk taşseten, oflaz ve onlar gibiler bu yönetimde yer almaz, mecnun başkanı hala sivaslılar çok seviyor, inşallah oda değerlendirir, osman yıldırımı, çuhadaroğlunu, ali turan gibi kale kilitin sahibi gibi sivaslıları yöentime alırda inşallah düzlüğe çıkarız, ben her zaman söylüyordum muhsin ertuğralın yerine başka bir hpoca ile başlasaalrdı kesinlikle bu durumda olmazdık, takım çok iyi yerlerde olurdu

hanedan58 06.04.2010 09:31

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]KİMSEYE EDECEK BİR LAFIMIZ YOK BİZLER SECMEDİKMİ BU HERİFİ VEKİL DİYE GÖRENDE SİVASIN DEGİLDE DİYARBAKIRIN VEKİLİ SANIR BU ŞAHSI YAZIKLAR OLSUN SİZEKİ SİVASLISINIZ BU SÖZLERİ SÖYLEMEK ZORUNDAMIYDI ACABA PEKİ SİZDEN SİVASIN HAKKINI GÖZETMENİZİ İSTEMİYORUZ GÖREVİNİZİ YAPIN DA STADIMIZI YAPTIRIN BAKALIM ONA NE BAHANE BULACAKSINIZ BAŞBAKANINIZ SÖZ VERDİ AMA ŞİMDİ UNUTTU GALİBA Bİ HATIRLATIN KENDİSİNE [/FONT][/COLOR]

hanedan58 06.04.2010 09:37

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]BU ADAMLAR SİVAS İÇİN BİR İÇRAAT YAPMAMIŞ Kİ SİVAS İÇİN YAPSINLAR TÜM MÜDÜRLÜKLER DEVLET DAİRELERİ DSİ MÜD TAPU MÜD DMO HEPSİ ALINMIŞ SİVASTAN BIRAKIN SİVASSPORU KENDİ MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMAMIŞLARKİ SİVASSPORA SAHİP ÇIKSINLAR ZATEN HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ SİVASSPORLU DA DEĞİLLER ONLARIN İŞİ YALAKALIK YAPIP OYLAMALARDA EL KADIRIP KESELERİNİ DOLDURMAK BİZZAT S. UZUN DEGİLMİYDİ HÜKÜMETİN YANLIŞ POLİTİKLARINI SAVUNAN ASKERİMİZE KURŞUN SIKANLARA VERİLEN TAVİZLERİ DESTEKLEYEN İŞTE BU ADAM (selami uzun) HAKKIMIZ HARAM OLSUN SİZLERE[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:26.