SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şükür! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29450)

tonusluyum 15.01.2011 01:07

Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

bu konuda siyasilere yüklenmeden önce bi dönüp kendimize bakmamız gerekiyor lazların maroton bile fiyatlrı ortalama 50 liradan satılıyor bu sene ve stadlarındaki seyirci ortalamasını söylemeye gerek bile yok biz ise 20 lira olduğu anda bile fiyatları ana awrat küfretmeye başlıyoruz bazı taraftarlarımız çok bilinçsiz eğerki 40 binlik stad istiyorsak öncelikle 15binlik satadımızı 5-10 liradan satılıyorken biletler doldurmamız gerekiyorsivasımızın nufusu 300 bin mmalesef dolduramıyoruz önemli maçlarda bile ancak lazlar 200 bin nufus ile mevcut stadlarını 50 liralık bilet fiyatına rağmen dolduruyor öncelikle bu konuyu bi aramızda çözelim biz olayın siyasi boyutuna gelince bu konuda dediklerinize katılmamak mümkün değil hükümetin partisinden o kadar wekilimiz warken sivasımız daha geriye gidiyor wekillerimiz sivasımızı yeterince temsil edemiyor ama dediğim gibi öncelikle kendimize şunu soralım biz bu stadı hak ediyormuyuz !!!!

alcaponemontana 15.01.2011 06:29

[QUOTE=Metal Gear;635986]Ya 35 bin kişilik stad yapılacak,ya da birileri Sivas'a ihanet etmiş olacak,Başbakan sözünde durmamış olacak![/QUOTE]

arkadaslar buradan futbol adina CHP yada israilli, Turk milleti ve vatani dusmanligi yapan kisiler gibi aslanlar gibi calisan hukumetimizin aleyhine yazilar yazmak sivasimiza yakismaz, elbette sivasimiza stad yapilsa iyi olur ama ondan once cok daha onemli devlet meseleleri var ,herkesi buradan Sayin cumhurbaskanimiza ve Sayin Basbakanimiza destek olmaya cagiriyorum,baska Turkiye yok lutfen hep beraber sahip cikalim

young58 15.01.2011 08:22

[QUOTE=mustafaarslan;635989]bu konu her açılışında sinirden patlıyorum , ve beni sinir edenleride bi güzel anıyorum kulakları çınlar belki başta bizim milletvekilleri ve sözünü yerine getirmeyenlerin
BIRAKIN ULAN YAPMAYIN NALET OLSUN SİZİN YAPACAĞINIZ STADA 20 BİNLİK SDATLA SİVASI KÜÇÜK DÜŞÜREMEZSİNİZ BİZİM MEVCUT SDATIMIZ KALSIN SİZDEN GELEN HAYIR ALLAHTAN GELSİN UTANMAZ ARLANMAZLAR[/QUOTE]

bu ne reziiliktir yazmıyım diyom yine zorlan yazdırtırıyorlar ne olacak bu sivasın hali diye diye mahvolduk bu memleketin sahipsizliği beni çıldırtıyor.memlekete bir söz veriliyor sözde duran yok bu ne ya zaten vekil demeyin orda kukla gibi duruyorlar onlardan hiçbirşey olmaz rezalet tek kelimeyle çıldırtınız bizi yeter be

Yiğiter 15.01.2011 11:58

[QUOTE=alcaponemontana;683439]arkadaslar buradan futbol adina CHP yada israilli, Turk milleti ve vatani dusmanligi yapan kisiler gibi aslanlar gibi calisan hukumetimizin aleyhine yazilar yazmak sivasimiza yakismaz, elbette sivasimiza stad yapilsa iyi olur ama ondan once cok daha onemli devlet meseleleri var ,herkesi buradan Sayin cumhurbaskanimiza ve Sayin Basbakanimiza destek olmaya cagiriyorum,baska Turkiye yok lutfen hep beraber sahip cikalim[/QUOTE]

İşi siyasetin ötesinde düşünürsek;verilen bir söz ve hala ortada olmayan tek bir adım.Başbakan sözünü tutmayacak da kim tutacak?

mordumann 15.01.2011 13:00

[url=http://www.hizliupload.com/?v=163603exe.jpg][img]http://www.hizliupload.com/onizleme/163603exe.jpg[/img][/url]

biz konuşalım adamlar tabelayı dikiyor

astaravisa 18.01.2011 21:29

Tabela dikildi ama iş ne zaman başlayacak kimbilir :)

eyupk 18.01.2011 23:21

bugün Antalyaspor-Galatasaray maçını izledim, Antalyasporlu taraftarlar pankart asmışlardı STAD İŞTİYORUZ adlı bir pankart. bizde [B]YENİ STADIMIZI İŞTİYORUZ[/B] adlı pankart yapsak kötümü olur kardeşler.

eyuphulagu 18.01.2011 23:28

Bence;30 BİN KİŞİLİK STAT İSTİYORUZ PANKARTI TRİBÜNLERE ASILMALI..Stat istiyoruz dedin mi bazıları 20bin kişilik stat istiyoruz anlamı çıkarıyor da onun için böyle bir pankart asılmalı..

eyupk 18.01.2011 23:33

[QUOTE=eyuphulagu;684635]Bence;30 BİN KİŞİLİK STAT İSTİYORUZ PANKARTI TRİBÜNLERE ASILMALI..Stat istiyoruz dedin mi bazıları 20bin kişilik stat istiyoruz anlamı çıkarıyor da onun için böyle bir pankart asılmalı..[/QUOTE]
aynen doğru söylediniz. aslında şöyle yazsağız daha mantıklı, [B]"SÖZ VERİLMİŞ OLAN 30 BİN KİŞİLİK STADIMIZI İŞTİYORUZ"[/B] pankartı yapılıp asılmalı.

migroArmis 18.01.2011 23:40

[QUOTE=eyupk;684643]aynen doğru söylediniz. aslında şöyle yazsağız daha mantıklı, [B]"SÖZ VERİLMİŞ OLAN 30 BİN KİŞİLİK STADIMIZI İŞTİYORUZ"[/B] pankartı yapılıp asılmalı.[/QUOTE]

Soylediklerinize katılıyorum...Taraftar anlamındada aklıma bir şey gelmiyor ama bu pankartın yanında farklı ses getirebilecek dikkat çekici proje we gosteriler yapılabilir....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:27.