SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzonspor 6:1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30087)

yahana58 13.09.2010 22:55

Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

ne oldu murat söz gelmezciler gördünüzmü adamınız ferhat sakatlandı çıktı sanki yerine adam alınmadı 2 .golde sol tarfta yoktu kırılma anı bu bence siz görebildinizmi sahada adamınızı murta ,sedat bunlar süper lig topcusu değil kapasitesi bu kadar işte olmuyo

kırmızıbeyazlı 13.09.2010 23:23

Bir kaza oldu..
Böyle durumlarda büyük takım taraftarı gibi davranıp takıma sahip çıkmak lazım.
Daha ligin başı..
Metanet ....

MeXeS58 14.09.2010 01:17

[B] yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünle sevincinle seninle birlıkte[/B]

astaravisa 14.09.2010 07:58

sabah kalktım dank diye gözümün önüne geldi maç. zoruma gidiyor .
eskişehir maçını kazanmalıyız

ankastre 14.09.2010 08:21

[B]Enteresan olaylar yaşıyoruz...
Sivassporumuzun en kötü sezonunda dahi bu kadar fark yemedik. Çoğunluğunu ruhsuzlardan oluşan bir kadro ile tarihe geçtik...

Enteresan olaylar yaşıyoruz...
Geçen sezon sonunda galibiyet ile mağlubiyete hasret iken beraberlikler zinciri ile (Diyarbakırın harakirisi ile) ligde kalınca "Mesut hoca ile yüzler güldü" diyenler, Sezonun ilk karşılaşmasında GS'yı devirirken "efsane döndü" diyenler, bugün ne hikmetse istifaya davet ediyor...

Daha dün kahraman ilan edilen, sen bizim herşeyimizsin denilen, hatta avatarında dahi resmini taşıdığı Mecnun Odyakmaz başkana "yeter artık istifa et" deniliyor...

Daha dün, flaş transfer süper transfer, umudumuz yoktu ama GS karşılaşmasındaki oyunuyla parmak ısırtıp bizleri yanılttı süper transfermiş denilen Ceyhun'a, formsuzluğu gözle görülen ve takımızıızn herşeyi, varlığı yeter dediğimiz Mehmet Yıldız'ımıza, henüz transferinin 4. müsabakasını oynayan tüm yeni transferlerimize "defol" kelimesini acımasızca kullanıyoruz...

Sezonun henüz başındayız, lig uzuzn bir marataon olduğunu unutarak, takımımızı "Bank Asya"ya gönderiyoruz. Karşılaşmanın sonucuna göre "yönetim istifa" diyebiliyoruz. Hatta yöneti istifa denilmese de "Fikret Ünsal istifa" denilebiliyor. Sanki kadroyu Ünsal kuruyor, sanki sahada Ünsal oynuyor (Ünsal'ı örneklemeden maksat - garipliklerimizi, entersanlıklarımızı ortaya koymak adınadır). Yazık çok yazık...Nihayetinde 3 puan kaybımız oldu (Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali sezonun henüz başında olan bu durumdan ders çıakracaktır, Mesut hoca)... Sezona mağlubiyetler zinciri ile başlayarak puan cetvelinde dibe vuran GS değilde Sivassporumuz olsa idi, şimdiden taraftarımız lige havlu atardı...

Enteresan insanlarız... Taraftar değiliz... Seyirci topluluğuyuz...

Hiç kimse eleştirilemez değil ama;

"yapıcı eleştiriler var olmaya, yıkıcı eleştiriler yok olmaya doğru yol aldırır"[/B]

ayna26 14.09.2010 08:22

maç sokorunu düşündükçe insan kahroluyor,yenilginin de bir normali olur bizimkisi anormali.süper ligi bırakın çoğu maçta sivas hiç bu kadar farklı yenilmemişti,yenildiğin takım seni heryerde düşman olarak gören bir takım, hiç olmazsa onlara böyle yenilmemeliydin yiğido.
olan oldu, bundan sonra yapılacaklara bakmak gerek.herkes kendi hatasını görmeli, T.D., oyuncu, yönetim.öz eleştiri yaparak bir yerelere sığınmadan bir şeyleri bahane göstermeden adam gibi hatalarını kamuoyuna en önemlisi taraftara açıklamak gerek.Bu maçın skorunu telafi etmek gerek, bundan sonraki maçlarda bunu yapmak gerek.biz yiğidoyuz takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız.takım düzelecek, bunun başka alternatifi yok.geçen sezonu yaşamamak için bu olmalı.herkes elini taşın altına koysun.kimseyi eleştirmiyorum, yenildiysek suçu kişilere değil takım olarak kabullenmek lazım.
takımın taraftardan özür dilemesi ve bu yenilgiyi en az 4 maç seri galibiyet ile unutturması gerek.biz sözümüzün arkasaındayız her maçta takımın yanındayız, bakalım teknik heyet, futbolcular ve yönetim taraftarın gösterdiği hoşgörü ve desteğe layık olarak sözlerinin arkasında duracaklar mı?bunu zaman göstercek.önümüzde eskişehir maçı var, şimdiden onun hazırlığına başlanmalı ve bu maçı seyirciye hitaben farklı kazanmanın çalışmlarını yapmalı...

yigido_sampiyon 14.09.2010 09:58

[B]fanatik tranzonsporlu arkadaşım maçtan sonra ben sevinemedim skora diyor...sivas çok kötüydü biz ondan 6 tane attık dedikten sonra diyecek bişey buamadım...

bir süper lig takımının böyle kötü oynayamaya hakkı yok!!![/B]

ankastre 14.09.2010 12:45

[QUOTE=ayna26;651933]..........öz eleştiri yaparak bir yerelere sığınmadan bir şeyleri bahane göstermeden adam gibi hatalarını kamuoyuna en önemlisi taraftara açıklamak gerek.Bu maçın skorunu telafi etmek gerek, bundan sonraki maçlarda bunu yapmak gerek.biz yiğidoyuz takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız.[B]takım düzelecek, bunun başka alternatifi yok.[/B]geçen sezonu yaşamamak için bu olmalı.herkes elini taşın altına koysun.kimseyi eleştirmiyorum, yenildiysek suçu kişilere değil takım olarak kabullenmek lazım.
takımın taraftardan özür dilemesi ve bu yenilgiyi en az 4 maç seri galibiyet ile unutturması gerek.biz sözümüzün arkasaındayız her maçta takımın yanındayız, ..........önümüzde eskişehir maçı var, şimdiden onun hazırlığına başlanmalı ve bu maçı seyirciye hitaben farklı kazanmanın çalışmlarını yapmalı...[/QUOTE]

[B]Telafisi mümkün olmayan bir görüntü çizilse de telafisi mümkün....
Galibiyetler serisi ile ancak unutturulur...[/B]

Metal Gear 14.09.2010 12:59

Çok ağır bir yenilgi aldık ama telafisi mümkün.nce Eskişehir'i güzel bir oyunla yenecek ve birnebze de olsa gönlümüzü kazanacaksın.Ondan sonra iyi futbol ve peşpeşe puanlarla güvenimizi kazanacaksın.
Sonra 21.hafta şampiyonluğa oynayan TS'ye 4 Eylül'de çelme takacak onları puansız göndereceksin!Yolu yok!

phoenix 14.09.2010 13:24

tamamen mesut bakkalın yanlıs kadro seçimi !! alternatifli bi takımda delinin seyini bellemesi gbi aynı adamlardan vazgecmıo...suarez erman kılıc taider keita ibrahim sahın bu adamlar oynayamazmı ?? helekı sag kanada koydugu ugur kavugun yerıne :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21.