![]() |
Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor
Bazi yorulari okuyunca gülümsüyorum ve aklima bir atasözü geliyor:"zenginin mali zügürtün cenesini yorar".
Alan memnun satan memnun size ne oluyor? Belediye istemese, kulüp istemese bu stat yapilir miydi? HAYIR Demek ki 4 eylül stadini verip yerine 25 binlik yeni stada razi oldular ki ihaleye cikti. Zorla yapmiyorlar ya.. |
bu gün 18 ne oldu acabaaa...
|
[QUOTE=migroArmis;792222]Emin değilim ama buradan hatırladığım kadarıyla stadın 25 000 e çekilmesini sayın başkan ve yönetim istedi diye bir yorum okumuştum..Kişi ve kaynağını anımsamıyorum..Hal böyle ise bunda Tokinin suçu yoktur gibime geliyor..[/QUOTE]
tokiye yazdığım maile cevaben bize düşürme talebi spor genel müdürlüğünden geldi diye yazmışlar. Yoksa toki 33.000 kişilik projeyi ihaleye hazırlıyormuş |
stad ihalesi tamamlandı mı arkadaşlar, tokinin sitesine baktım değerlendirmeye almışlar.
|
[QUOTE=MaXiMuM;792170][B]Bir çare daha var gardaş... SANDIK...
Elbet bunun da hesabı sorulacaktır. Sivaslı koyun olmadığını gösterecektir İnşaallah...[/B][/QUOTE] Insallah gardas insallah, ama pek umidim yok... Burda toplasan belki 100 kisi sikayet ediyor, bunun 10 kisisi sivasta gerisi yurtdisinda kaliyor... Sivasta yasayan yigidolar uyumasinlar, 3-5 kisiyle olmuyor bu isler... Yigidogenclik, yeniceriler neredeler... onlar baslatsinki devami gelir ozaman... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35. |