![]() |
Cevap: Arkadiusz Piech
Eneramo topu ilerde tutup Piech'e asist yapacak tadından yenmez gol yollarında ikisi muhteşem ikili olur Allahın izniyle...
|
[QUOTE=58fatihcan;846397]Piech in performansi nasildi[/QUOTE]
kime göre? taraftara göre mi hocaya göre mi? |
ben boşuna bu adam geldiğinde profil resmimi onun resmi yapmadım adamın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorum.ama işte sen git sahanın en iyisini çıkar olacak iş değil.bu nasıl bir acizliktir ya piech'i çıkarırken neyi hedefliyorsun sen ? haftalardır diyorum piech eneramoyla beraber oynarsa çok gol atar diye.adam eneramo olmadan bile bi şekilde golünü attı.bi de eneramo'nun yanında düşünün.ne istiyorsun sen bu adamdan ve bu takımdan sen rıza çalımbay ? biz beraberliğe oynayan takım İS-TE-Mİ-YO-RUZ !!! bu adamı çıkardıktan sonra bi pozisyon oldu maçı izleyenler hatırlar es-es savunması topu ayağının altından kaçırdı top boşta kaldı.orada onun yerinde hakan arslan olduğu için yetişemedi.piech olsa o topu kaleye kadar sürmüştü.ama işte senin futbol bilgine ben ne diyeyim.es-es'in gol için açılacağı dakikalarda sahadaki tek hızlı adamını oyundan çıkardın.yuh be yuh !!
|
Allah hem piech'in hem de bizim hakkımızı sorsun senden rıza yazıklar olsun sana...
|
[QUOTE=slasher//z;846417]kime göre?
taraftara göre mi hocaya göre mi?[/QUOTE] Bize gore abi tabiki. Hocaya gore en basindan beri kotu adam. Sen bize gercekleri soyle |
[QUOTE=ali58candan;846414]Eneramo topu ilerde tutup Piech'e asist yapacak tadından yenmez gol yollarında ikisi muhteşem ikili olur Allahın izniyle...[/QUOTE]
süper olur ama Rıza Hocamısın yıllardır oynattığı sistem ortada 4-2-3-1 atif solda erman sağ kanatta ortayada adem hakanı yerleştirse forvette eneramo piech süper olur ama nerdeee :/ |
Piech bu takımda nasıl oynamaz, Rıza Hocaya nasıl yönetim bunun sebebini sormaz anlamıyorum
|
Bugün cebine para koyup sözlesmesi karsilikli fesih olmus.
2015'e kadar sözlesmesi vardi. Piech'ten acilan yabanci kontenjan icin Mehdi'ye lisans cikartilmis. Sirada sanirim Cerny var. |
[b]bana göre sivassporun çok faydanalacağı bir oyuncudan yararlanamadan ayrılıyoruz,keşke ptt liginden bi takım alsada nasıl oyuncu olduğunu türkiye görse sudan ucuz oyuncuyu üstüne para verip yolluyoruz çok yazık oldu yolu açık olsun aynı düşüncem cerny içinde gecerli rıza hocanın aldığı kazma bir oyuncu nasıl ettiyse , cernyi sakatladı çocuğun futbolunu olumsuz etkiledi sağlam bi cernyi koy takıma heryerde oynasın, koy sağ kanatta ,sağbekte oynasın takım yoruldumu koy koşamıyan birinin yerine canavar gibi oynasın böyle yüreğiyle oynayan oyuncuları buşekilde göndermek zor da elden bişey gelmiyor[/b]
|
Piech halen sivasda gecen gordum demkki daha gitmemis
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:22. |