SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35595)

Ferhat06 11.02.2013 08:49

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=DOGU_BEY;835530][B]Seyir zevki ve mücadele gücü inanılmaz yüksek, ve son 2 yılda oynadığımız ve rakibi sildiğimiz en güzel maçtı...Bu maç bana şampiyonluğa oynadığımız sene burda tsyi 3-0 yenip şampiyonluk potasından uzaklaştırdığımız maçı ve tribün atmosferini anımsattı...Taraftar gruplarının gelmemesine rağmen açıkçası ben bugünkü kadar bir coşku ve tribün desteği beklemiyordum...Maratondaydım ve maçı tvden izleyenler özellikle top rakipteyken yaptığımız ıslıklı baskının gayet başarılı olduğunu söylediler...Tezahüratlar klasik olsa da coşku ve genel anlamda kesintisiz destek harikaydı...Sanki o tsyi 3-0 yendğimiz maç dönemideki Sivasspor havasını hatırlatan bir ambians vardı...

•Maça gelecek olursak bence bu maçın 2 kahramanı vardı: Hakan ve Kadir...Hakan'ı geldi geleli kesici olarak gördük ama bu maçta hem pres ve kesme özelliği hem de topu ileriye taşımadaki başarısını zevkle izledik..Kadir istediği zaman sahada 4 CİĞER ile oynayabiliyor:) Maşallah bu maçta adım atmadık yer bırakmadı, gelen gidene süper bastı, Alanzinho ve Colman'a ilk topları hiç rahat aldırmadı....Grosicki ve Atıf ise tribünlerin coşkusuna ayak uydurarak çok iyi top oynadılar, Kamil ilk geldiği yılını anımsatan bir futbol ortaya koydu, Atıf fener maçındaki lüzumsuz top tutma huyunu terketti ve nefis bir maç çıkardı...Ziya, zaman zaman Erman ve sağda Erhan Güven çok olumlu işler yaptılar..Orta saha ve defans hattını birbirine iyi yakınlaştırarak orta alanda tsye rahat top yapma imkanı ve boş alan vermedik...Takımın en zayıf halkası Suarezdi çok güçsüz ve yavaştı ama buna rağmen 2.golün asistini Atıf'a yaptı...

•Rıza hocanın maçtaki tek hatası 2-0 olmuş iken ve ts 10 kişi kalmışken daha süratli ve diri Piech'i Suarezin yerine sahaya sürmemesiydi..Zira o girmiş olsa tam ona göre açık alanlar ve pozisyonalr vardı ve en kötü maç 4-0 olurdu..Fakat yine de hem teknik ekibi hem de oyuncusuyla bu maça harika hazırlanıldığı belliydi ve bunu sonucunda güzel futbol ve alınan 3 puan daha doğrusu 6 puan ilaç gibi geldi..Bizim istediğimiz takımın ve hocanın işte şu futbolun yarısnı normal lig maçalrına da yansıtması..Bugünkü oyunun yarısını normal lig maçlarına yansıtsak ilk 5'e doğru rahat yol alırız.

NOT: Bugünkü futbol ve son 15 dakika tsye karşı oley sesleriyle biten bu maç kolay kolay akıldan çıkmaz...Ts son yıllarda hiç bir Anadolu takımı karşısında bu akdar EZİK VE ACİZ ve rezil bir hale gelmemişti...Kendini Guardiola zanneden çakma guardiola Tolunay'ın barutunun da böylelikle çabuk bittiğini, ateşinin çabuk söndüğünü de görmüş olduk...Bu unutulmaz maç, ve tsnin ezilerek mağlup edilmesi için emeği geçen herkese teşekkürler...[/B][/QUOTE]

Guardiolaya benziyor ama fizik olarak.:DTolunay hoca çok sempatik.:)Teşekkürler bu güzel yorum için..

özmen58nadim 11.02.2013 08:50

Eneramo, Fanatik WEB Tv'de
[url]http://video.fanatik.com.tr/futbol/eneramo-fanatik-web-tvde/37570[/url]

özmen58nadim 11.02.2013 08:54

QUIZ (Erman Kılıç)
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/imparator-erman[/url]

Kokomo 11.02.2013 09:02

Takım halinde çok iyiydik. Sezonun EN İYİ futbolunu oynadık !

Trabzonspor çok kötüydü. Buna rağmen son 15 dk.'da maç 2-2 'de olabilirdi ? Dolayısı ile bu defans açıklarına çözüm bulmak lazım.

Piech 2-0'dan sonra oyuna alınmalıydı.

Trabzonluların Sivas'ı sevmemesini çok iyi anlıyorum artık ! Bizimkiler rakip Trabzon olunca bir başka oynuyor :)

hasanpolat44 11.02.2013 09:04

gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.

taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..

bqram58 11.02.2013 09:23

[QUOTE=hasanpolat44;835600]gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.

taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..[/QUOTE]

Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...

Saygılar..

Ferhat06 11.02.2013 09:32

Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.:D

okan3336 11.02.2013 09:34

[QUOTE=özmen58nadim;835576]erman son anda dönmüş kadın olsa mesleği belli iyi oynuyor :D:D:D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f6y97dvFyew[/url][/QUOTE]

eğer taraftarımız takımımızı yalnız bırakmassa buradaki kgibi biz daaha ne canlar yakarız ama birlik ve çosku gerisi gelecektir. dünden beri her sayfayı dolasıyorum o kadar mutlu oldum ki hamsi kafalıları yendiğmize gelip gidiğ maçın özetinin izliyorum her golde bir kez daha ilk gibi sevinç duyuyorum

SenSetik 11.02.2013 10:24

[QUOTE=Ferhat06;835605]Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.:D[/QUOTE]

tammmmm yakışmışlar birbirlerine...imam nikahımı yapmışlar acaba? Kayserinin resmi nikahı bizdeydi çünkü :D :D

tekdoktirin 11.02.2013 10:49

abi neyi deyerlendirelim iki haftadır çocuklar ciyerleri patladı çok sag olsunlar bizi mutlu ettiler teşekkürler bir de hocaya teşekkürler tabiki

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41.