SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35661)

SIVAS58FOREVER 02.03.2013 07:33

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=Serdar63972;839340]Gülkız, yorum yazdığınız arkadaş sizin dikkatinizi çeken ayrıntılarla uğraşmaz. O sadece Rıza Hoca'ya biri bişey derde nasıl Rıza Hocayı savunurum derdinde... Burda eleştiri yazılmasına engel olmaya çalışıyorlar...[/QUOTE]

Eleştiri yazabilirsin ama gerçek verilere dayanan eleştiriler yazabilirsin. SivasSpor a karşı hakemler hata yapmıyor demek gerçek değildir. Gerçek olmayan eleştiri de yazarsanız ben de bunu elestiririm, yanlış yazdığını düşündüğüm şeyleri eleştirmene neden tahammül edemiyorsun? Sana göre sen herkesi elestirebilirsin ama kimse seni elestiremez mi? Ben bundan sonra hep buradayım

Serdar63972 02.03.2013 08:07

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839343]Eleştiri yazabilirsin ama gerçek verilere dayanan eleştiriler yazabilirsin. SivasSpor a karşı hakemler hata yapmıyor demek gerçek değildir. Gerçek olmayan eleştiri de yazarsanız ben de bunu elestiririm, yanlış yazdığını düşündüğüm şeyleri eleştirmene neden tahammül edemiyorsun? Sana göre sen herkesi elestirebilirsin ama kimse seni elestiremez mi? Ben bundan sonra hep buradayım[/QUOTE]

Sen burda yazılan eleştirileri onaylama makamı mısın?
Sana göre doğru olmayan kesinlikle yanlış mıdır?
Sana göre Rıza Hoca başarılıysa başka biri başarısız olarak göremez mi?

SIVAS58FOREVER 02.03.2013 08:15

[QUOTE=Serdar63972;839345]Sen burda yazılan eleştirileri onaylama makamı mısın?
Sana göre doğru olmayan kesinlikle yanlış mıdır?
Sana göre Rıza Hoca başarılıysa başka biri başarısız olarak göremez mi?[/QUOTE]

Bana göre yanlış olan kesinlikle yanlış değildir ama bana göre yanlıştır, ben de zaten kendi düşüncelerimi yazıyorum, seninle ayni düşünmek zorunda degilim, bu da gayet normal, sen beni, ben de seni elestirecegim

58sinan58 02.03.2013 08:29

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839347]Bana göre yanlış olan kesinlikle yanlış değildir ama bana göre yanlıştır, ben de zaten kendi düşüncelerimi yazıyorum, seninle ayni düşünmek zorunda degilim, bu da gayet normal, sen beni, ben de seni elestirecegim[/QUOTE]

Hemşerim kusura bakmada sana bişey söyleyeyimmi bence sen kimseyi eleştirme çünkü ana muhalefet partisi gibisin herşeye bir kulp buluyorsun seninki milleti eleştirmek değil millete sataşmak b...kunu çıkartıyorsun yani

holigan 02.03.2013 08:33

Gardas kusura bakma van yazmisim sivas taraftarıdır. Diyecektim benim sucum değil telefonun suçu garda kusura bakma hakkını helal et.

Örükcülü 02.03.2013 08:39

[QUOTE=gülkız;839194]Uslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim..Kimse kimsenin Sivaslılığına laf edemez..Asıl laf edenin Sivaslılığından şüphe edilir..Sivassporun kötü oynadığı ayan beyan ortada iken hatta Sivassporlu topçular maç seçiyorlar diye dalga geçiliyorken suçu hakemlere atmak işin kolayını kaçmaktır..Hakemlerde hata yapar bilerek ya da bilmeyerek..Her maç aynı taktikle çıkıp hiç sistem değiştirmeden oyunu tamamlayan takımı eleştirmek kötü bir şey değildir..Maç oynanmadan rakip takım teknik direktörü Eneramoyu marke edeceklerini,Ermana giden pasları keseceklerini söylüyor ve aynen de maçta bunu uyguluyor..Sivasspor teknik heyeti de hamleye karşılık veremiyor..İşte orada tepki ve eleştiri olur..Saygı çerçevesinde yorum yapmaya dikkat edin..[/QUOTE]

[QUOTE=Serdar63972;839340]Gülkız, yorum yazdığınız arkadaş sizin dikkatinizi çeken ayrıntılarla uğraşmaz. O sadece Rıza Hoca'ya biri bişey derde nasıl Rıza Hocayı savunurum derdinde... Burda eleştiri yazılmasına engel olmaya çalışıyorlar...[/QUOTE]

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Bu arkadaşımız Rıza hoca hakkında yazılan herşeye muhalefet ederek onu koruyor. Eleştiriye hiç tahammülü yok. Belki de bu kardeşimiz Rıza Hocanın ta kendisi !...

holigan 02.03.2013 08:41

Bu arada kaynama kaynaşma demişken rüştü elmas gardasimiz unuttu gurbetcileri.önceden organızasyonlar yapardi buluşurduk şimdilerde üye sayısı fazlalasinca gerek gormuyor galiba bir omuz verde bir araya getir gurbetcileri hele.

Serdar63972 02.03.2013 09:06

[QUOTE=holigan;839350][B]serdar arkadaşım sivas58forever arkadaşımız iyi bir sivaslidir .............................
sivas58frover ey mubarek bu nadil bir uzun isimboyle zaten goremiyorum tuslari soyle isminide bilrlim onu yazalim.[/B][/QUOTE]

[B]
Iyi giden carka comak sokuyorlar adamda darlaniyor gardas cvp verme sorumlulugu duyuyor gayet normal.[/B] demişsinde. Bu size göre. [B]Bana göre[/B] Sivassporun bu seneki TEK başarısı Sivas'ta kupada bursa maçını kazanmasıdır. Onun dışında ligde onu yenmiş bunu yenmiş beni enterese etmiyor. Beni şu ilgilendiriyor 29 puanla 11. sıradayım. Elazığla Akhisarla aramda 5-6 puan var ve ikisinede deplasmana gideceğim. Buysa sizin iyi giden çarkınız, size lafım yok benim. Doğrularımız örtüşmüyor o kadar. Bu yazı Rıza Hocayı savunan arkadaşa'da cevaptır. Sizin doğrularınız bu olabilir. Sivassporun doğruları budur, Bizim için düşmemek başarıdır diyen zihniyet burdaki yorumcuysa karışmam ama bunu Sivassporun mantalitesi yapan mantığı eleştiririm. Onun için kimse benim Sivasspor hakkındaki düşüncemi eleştirmesin... Heee yanlış bildiklerim vardır. Üslubunca uyarır. Piech bana göre Bursa maçında iyiydi bu takımda olmalı diyorum. Adam hakarete varan şeyler yazıyor. İnat duygusunu Allah insana DOĞRU BİLDİĞİNDE SEBAT ETMESİ için vermiştir. Benim doğrum bu, Lucescu'nun sözüyle bitireyim. İtler istedi diye atlar ölmez. Birileri cevap yazıp hakaret ediyor diye doğru bildiğimden vazgeçmeyeceğim.

holigan 02.03.2013 09:46

Çok doğru söylemiş sizin atalariniz.itlerin istemesiyle atlar olmezmis.bizim atalarımızla aynı düşünüyorlarmış demekki bizimkilerde it ürür kervan yürür demiş. Biz ne dersek diyelim kervanin başında sayın başkan ve rıza hoca kupada finale yuruyor.dusme adayi takimlar sovasin adini bile anmaktan korkuyor.yilmaz vural bile resmen acikliyor sivas rakibimiz degil diye ama bizim sivasspor sevenler dusme adayi ilan ediyor. Ama kervan yuruyor.elestiriye evet baltalamaya hakarete hayir.

SIVAS58FOREVER 02.03.2013 09:57

Rıza Hoca inadından Piech i oynatmiyor diyen sizdiniz, Bursa maçında adamın haklı olduğunu hepimiz gördük ama siz Rıza hocaya inadından oynatmiyor dediğiniz zaman birşey olmuyor ama ben serdar a bunu dediğimde asıl da zoruna gitti. Ben burada mesnetsizce elestirlerde bulunup hakaretler edenlerin empati duygularının depreşmesine katkı da bulunuyorum. Bu sayede elestirilerinde daha realist olmayı deneyip daha fazla araştırma yaptıktan sonra yazmalarina katkı da bulunuyorum. Hem bu sayede forumda düşünerek yazma konusunda sıkıntıları olanlar biraz şapkalarını önlerine koyuyorlar.
Bir arkadaş da sabah magmurluguyla demiş ki ben belki de Rıza hocaymisim :) önce elini yüzünü yıka hemşerim, Rıza hoca su an takımı Bursa maçına hazırlıyor harıl harıl.
Ayrıca ben cevap hakkımı kullanıyorum çoğu elestirimde, çünkü birisini eleştirince tahammül edemiyorlar, neden acaba? Ben de onlar gibi mi düşünmek zorundayım, hayır, bana ters gelen herşeyi açık yüreklilikle elestiririm, buna itirazı olan eleştiriye tahammülü olamayanlardir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08.