![]() |
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
Bugün oynanacak maclar sonucunda düsen takim sekillenebilir.
|
I.B.B - Antep maci cok kritik. Eger I.B.B kazanirsa baraji bayagi yukari ceker o zaman 40 puanli bir takim bile küme düsebilir..
|
haftaya oynayacağımız belediye maçı bugünkü kayseri maçından daha önemli belediyeyi yenersek kümeye göndeririz yoksa ya biz yada yılmaz vural klasiğiyle elazığ küme düşer.
|
Bugünkü sonuclardan sonra Baraj maksimal 42 puan olabiliyor.
43 puani toplayan takim garanti ligde kaliyor. 42 puan ise avarajla ligde birakabilir.. Buraya kadar teorik kisim. Gercekci olmak gerekirse baraj minim 39 olur. 40-41'e kadar cikabilir. 42 olacagina pek ihtimal vermiyorum. Daha öncede söylemistim hala ayni fikirdeyim. Küme düsecek 3. takim 34 hafta belli olur! |
[b]çanlar karabük için çalıyor ,ibb fb yi yenerek umutlandı ,4 puan daha alacak güçte ,akhisar düşmüş 2 takımla oynayacak onlarda 4 puan çıkaracak güçteler sivasspor işini sağlama almak için galip gelmek için oynayacaktır sonhaftada karabük fb yi yenermi bilinmez fb şampiyonlar ligini tehlikeye atmak istemez karabüğe acımaz biz yenersek karabüğü giderler ,diğer takımların sonuçları önemlide tsnin gücü yok olsa bile ibb yi düşürmek istemezler manisa,samsundan sonra nur topugibi bir düşman şehir daha kazanacağız maalesef bu lig böyle acımasız acırsan acınacak duruma gelmemek için mecburuz fb nin yenilmesi kötü oldu
aşşaa karıştı [/b] |
İ.b,b Kurtardı paçayı
|
[QUOTE=H_Turan;851719]İ.b,b Kurtardı paçayı[/QUOTE]
[B]İBB, Kurtardı mı? FB, Hibe mi? etti, tartışılır. Kadroya bakıldığında anlaşılması güç olmasa gerek. iBB, malum İT'ler için deplasman sayılmaz, oysa İBB yerine Akhisar kalırsa hem yol uzun, hemde İBB stadındaki taraftar kitlesini Akhisarda bulması imkansız.[/B] |
[B]İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
İBB yi farklı yenip belediyenin çukuruna atalı çok oldu artık o çukurdan ne FB ne Paşa nede TS nin çabaları çıkarabilir.... Bana göre İBB gitmiştir..[/B] |
[QUOTE=Salim58;851737][B]İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
İBB yi farklı yenip belediyenin çukuruna atalı çok oldu artık o çukurdan ne FB ne Paşa nede TS nin çabaları çıkarabilir.... Bana göre İBB gitmiştir..[/B][/QUOTE] Katilmiyorum.. dünkü sonuclardan sonra IBB'nin ligde kalma ihtimali Karabük'ten daha yüksek.. IBB'nin maclari: Trabzon (disarda) ve Pasa (hic bir iddiasi kalmadi) Karabük'ün maclari: Sivasspor (disarda) ve Fenerbahce |
[QUOTE=Salim58;851737][B]İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
İBB yi farklı yenip belediyenin çukuruna atalı çok oldu artık o çukurdan ne FB ne Paşa nede TS nin çabaları çıkarabilir.... Bana göre İBB gitmiştir..[/B][/QUOTE] abi fikstüre bakarsan ts ile dışarıda ve sonra kasımpaşa ile oynuyorlar..bence 2 maçıda alabilirler...karabüğe yenilirsek zorlu bir son hafta bizi bekliyoruz....haberimiz ola... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06. |