![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=DOGU_BEY;913764][B]Baroni omazsa alternatif isimlerden biri kayserideki Pblo Mouche imiş..[/B][/QUOTE]
[B]Hocam Mouche gitti ya sanırım listedeymiş manasında alamadılar manasında söyledin.[/B] |
[B]Cas kararından sonra özellikle yabancı oyunculara gelen(Atıf- Da Costa) İYİ teklifler değerlendirilebilir...fakat bu olumsuz düşünülmesin...transfer yapılacak 2 veya 3 yabancı alınıyor biri afrika kökenli bir forvet...Carlos brezilyadan ikna edebilirse bir oyuncu getirecekmiş..ahmet arasa teklifler çok fakat durumu kampta belli oalcak..bu seneki iyi performasnı ve yabancı kontenjanı düşünülürse kalması yüksek ihitimal...yunan holebas ismini forum sitelerinde okuduğumu söylemiştim ama bu işin aslı yoksadece menejerlerin önerisiymiş...avrupaya gidemedik diye olumsuzluk veya takımda moral bozukluğu yok...[/B]
|
[B][QUOTE=ozledımeskıyı;913838][B]Hocam Mouche gitti ya sanırım listedeymiş manasında alamadılar manasında söyledin.[/B][/QUOTE]
usta diego bisesvar o isim sonradan düzelttim mouchenin palmeriasa gitmeden önce de yani sezonun sonuna doğru da ismini duymuştum ama şu an bisesvar alternatif isimlerden biriymiş, saygılar[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;913900][B]Cas kararından sonra özellikle yabancı oyunculara gelen(Atıf- Da Costa) İYİ teklifler değerlendirilebilir...fakat bu olumsuz düşünülmesin...transfer yapılacak 2 veya 3 yabancı alınıyor biri afrika kökenli bir forvet...Carlos brezilyadan ikna edebilirse bir oyuncu getirecekmiş..ahmet arasa teklifler çok fakat durumu kampta belli oalcak..bu seneki iyi performasnı ve yabancı kontenjanı düşünülürse kalması yüksek ihitimal...yunan holebas ismini forum sitelerinde okuduğumu söylemiştim ama bu işin aslı yoksadece menejerlerin önerisiymiş...avrupaya gidemedik diye olumsuzluk veya takımda moral bozukluğu yok...[/B][/QUOTE]
Ahmet Aras mackolik.com Futbolcu Transferleri bölümünün 4. sayfasında Samsunspor'a transfer olmuş gözüküyor. hem de kontratla... |
[QUOTE=DOGU_BEY;913902][B]
usta diego bisesvar o isim sonradan düzelttim mouchenin palmeriasa gitmeden önce de yani sezonun sonuna doğru da ismini duymuştum ama şu an bisesvar alternatif isimlerden biriymiş, saygılar[/B][/QUOTE] [I][B]Usta düzeltmeni mesajdan sonra gördüm onun için girdim siteye sen hızlı davrandın insanız hata yapablirsin yapabiliriz önemli olan düzeltmemiz sen de kusura kalma saygılar...[/B][/I] |
doğubey haberler sende kardeşim patlat artık şu transferleri..
|
Dogu beyi bekliyoruz :)
|
Doğu gardaş bir ses ver hele yokmu önemli gelişmeler.
|
[B]-Brezilyalı ve Portekizli bir ortasaha oyuncusuyla görüşülüyor...
-Baroni işi şu an askıda... -Yabancı bir kaleciyle prensipte anlaşıldı fakat fbnin ertuğrul kararı bekleniyor eğer ertuğrul gelirse bir yabancı daha alınacak ve yabancı kaleci alınmayacak.. -yalçın ayhan transferi tamam sanırım yarın idmanda olacak.. -ahmet aras büük ihtimal samsuna veriliyor -4 veya 5 milyon euro gibi bir teklife çıkılırsa da costa satılacak... -da costa giderse yerine gelecek alternatif iki yabancı stoper var... -eğer kaleci yabancı olursa eldeki yabancılardan biri gidebilir bunun için en güçlü aday da mehdi....[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;915138][B]
-4 veya 5 milyon euro gibi bir teklife çıkılırsa da costa satılacak... [/B][/QUOTE] Senin yüzünden Marsilya bonservisini 4 milyona geri cekecek... ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41. |