![]() |
--->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
ben mesut korkmaz 315 kısa donem askerim...sırnak akcay yani gabardayım..buradan tum yııgıdolara selamlarrr...
|
arkadaslar acemi birligim canakkale it durmaz usta birligim ISTANBUL IL JANDARMA
|
[B][COLOR="Blue"]şafak......58
yani bugün sivasdayım hep merak ederdim birgün sivas diyecekmiyim diye HERKESE HAYIRLI TESKERELER[/COLOR][/B] |
Ben 1985/1 kral tertip olarak yaptım
Acemi Birliğini: Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında Usta Birliğini : Balıkesir Bandırma 6.Ana Jet Üs Komutanlığında Yaptım |
hairli teskereler bana daha 7 -8 yıl war :D:D:D:D
|
[QUOTE=1967_CLUP_YUSUF;223744][B][COLOR="Blue"]şafak......58
yani bugün sivasdayım hep merak ederdim birgün sivas diyecekmiyim diye HERKESE HAYIRLI TESKERELER[/COLOR][/B][/QUOTE] yusufcum aynı gün yola çıktık ama benim şafak 53 zoruna gitmesin:) |
İKİNİZİNDE ASKERLİĞİ BİTMEZ.SİZİNDE ZORUNUZA GİTMESİN:)
83/1 ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ADAŞIM EYCE ASKERLİK YAPMISTIR.AYHAN RAHATTI SANIRIM. |
[QUOTE=mermer yusuf;223987]İKİNİZİNDE ASKERLİĞİ BİTMEZ.SİZİNDE ZORUNUZA GİTMESİN:)
83/1 ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ADAŞIM EYCE ASKERLİK YAPMISTIR.AYHAN RAHATTI SANIRIM.[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]YOK BE ADAŞ HAVACILARDA ASKERLİK YAPTIK DERSE AYIP EDER ASKERLİGİMİZ RAHAT GECTİ HERŞEYE RAGMEN ŞAFAK.....42 13 AGUSTOSTA HÜRGENERALİM[/COLOR][/B] |
arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler gerci ben unuttum ama askerligi kalbimiz ve dugalarımız sizinle ALLAH YARDIMCINIZ VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUN sevdiklerinize biran önce kavuşmanız dilegiyle
|
[B][COLOR="Blue"]şafak ....29 başka yok
ibo kama 205 başka yok[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09. |