SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mehmet Yıldız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9025)

edebiyatisyen 11.11.2007 11:59

ALİ(M)Mohammed

Kartal’ın yeni 'Yıldız'ı Mehmet

Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti.

Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler.

Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti.

Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.

Affan Keçeci maça gelmedi

Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in istifaya çağırdığı Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci dünkü maçı izlemedi. Normalde Kartal’ın tüm maçlarını izleyen Siyah-Beyazlılar’ın eski yöneticisi, tepkilerden çekindiği için stada gelmedi.

Sen git de sevin golü ben atarım

SİVAS’IN ilk golü öncesi ilginç bir diyalog yaşandı... Kazanılan serbest vuruşta savunmadan gelen Murat, atışı kullanmak istedi... Ancak Mohamed Ali, ‘Sen git sevin. Ben golü atarım’ dedi... Nitekim tecrübeli futbolcunun nefis vuruşunda top beraberlik golü olarak ağlara gitti...

Star gazetesi

edebiyatisyen 11.11.2007 12:00

--->: ALİ(M)Mohammed

ALİM mi oldun muhammedim :D:D:D:D:D:D

cenk5821 11.11.2007 12:00

kardes bu konuyu onceden actim ben:D

İ_N_F_İ_A_L 11.11.2007 12:02

[QUOTE=edebiyatisyen;272625]

SİVAS’IN ilk golü öncesi ilginç bir diyalog yaşandı... Kazanılan serbest vuruşta savunmadan gelen Murat, atışı kullanmak istedi... Ancak Mohamed Ali, ‘Sen git sevin. Ben golü atarım’ dedi... Nitekim tecrübeli futbolcunun nefis vuruşunda top beraberlik golü olarak ağlara gitti...

Star gazetesi[/QUOTE]bunun bi benzeride oftaş maçında oldu.m.alinin kullanacağı serbest atışa murat abı ben kullanıyım diyerek topun başına geçer ve 30 metreden kaleye gönderir.

altuntas58 11.11.2007 12:07

-->: ALİ(M)Mohammed

Sivassporumuzun en önemli futbolcularından biriside mohammed ali duran toplara ve gol yollarında usta vuruşlarla gol atan klas bir futbolcu siavassporun böyle bir futbolcuya sahip olması büyük bir şanstır diye düşünüyorum

wanted58 11.11.2007 12:11

--->: Mehmet YILDIZ

yav gardaş bu takım öle ya da böle şampiyonluğa oynuyo bunu kabullenmemiz kabullendirmemeiz biraz zor ama bu gerçek gibi ee durum böle güzelken takımın maradonası hiçbiyere gidemez 3 ay daha sabredin be abi nolurr mehmet yıldız gitmesin arkadaşlar bi kampanya başlatalım yoksa yolun sonu görünüyorr kral mehmet yolcuu

Yigido_Burak 11.11.2007 12:11

[B]Mehmet Yıldız Sivas Sporumuzun 4. Yıldızı Dünde Gayet Güzel oynadı GoL atamasada Takıma Cok Büyük KAtkısı Var Yıldızımızsın MEHMET YILDIZ[/B]

altuntas58 11.11.2007 12:14

-->: Mehmet YILDIZ

Mehmet yıldız dün macı cevirip takımı istediği gibi adeta bir orkestra şefigibi yönetti kaptanımıza başarılat dilerim

scr 11.11.2007 13:16

mehmet yıldız süper bir oyuncu bence ligin en süper forveti

sws-l33 11.11.2007 13:39

-->: Mehmet YILDIZ

Dün akşam zemin MeHMeT YıLDıZ ı çok etkiledi yoksa daha iyi işler yapacaktı..ayrıca takımımızda Gurbanov uda çok beğendim çok güzel paslar veriyor..Oyuna sonradan girmesine rağmen çok etkili oldu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28.