![]() |
--->: MAÇ´IN ARDINDAN
[B]Sivasın ve 7 milyon Sivaslının gururu Sivasspor inşallah yükselişini sürdürecektir.En başta Mecnun ODYAKMAZ sonra yönetim,teknik heyet ve sporcular sayesinde başarılarının devamı gelecektir.Böylelikle suratları değişerek Sivassporu spor programlarında anons eden spikerler bundan sonra gerçekten önemseyerek yorum yapacaklardır.Kayserinin peşini bırakmayarak hatta geçerek iddiamızın ispatını sağlayacaklardır.[/B]
|
tebrikler sivasım haftaya antalyasporuda izmir marşıyla göndeririz inşallah
|
-->: MAÇ´IN ARDINDAN
güzel bir olay bu şekil devam etmesini isteriz
|
önemli olan bizim farkli kazanmamizdi
|
sivas spora basarılar dilerim..milyarlarımız yok ama yüreğimiz var kocaman...bu zaferi bize yasatanlara sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruzz..darısı die maçlaraa..sizi uefada görmeeek bizlere gurur veriiir..4 eylül de uefa maçı izlemekk süpper olur hanii :D
|
Tüm futbolcularımızı, teknik heyeti üstün başarılarından dolayı kutluyorum.
Rehavete kapılmadıktan ve rakibi ciddiye aldıktan sonra Başarılı olmak en doğal sonuçtur. Ciddiyet = Başarıdır. İnşallah antalya maçınada aynı ciddiyetle çalışarak galibiyeti ve 3 puanı alan taraf biz oluruz. Yarından itibaren Sakarya maçını unutup, üstümüzdeki takımları da yakalamak için hırsla azimle hazırlanır ve Galibiyet serisini bozmayız. Sivastaki tüm taraftarlarımızın artık takımını yalnız bırakmaması ve başarılarını karşılıksız bırakmadan akın akın 4 eylül stadına gelmelerini temenni ediyorum. |
sivas spora basarılar dilerim..milyarlarımız yok ama yüreğimiz var kocaman...bu zaferi bize yasatanlara sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruzz..darısı die maçlaraa..sizi uefada görmeeek bizlere gurur veriiir..4 eylül de uefa maçı izlemekk süpper olur hanii :D
|
tebrikler sivasspor'umuza İşallah her maç böyle yeneriz başarılar.
|
insallah bu sene uefa ya gidecez
|
[FONT="Times New Roman"][/FONT]
SİVASSPORUMUZU CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR.. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM... HERKES ANADOLUNUN TEK YILDIZININ KİM OLDUĞUNU GÖRDÜ ARTIK.. TEK RAKİBİMİZ KAYSERİ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |