SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇ´IN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10192)

svssnn 18.02.2007 18:08

--->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN

[QUOTE=ceza_tolga_rep;192548]bülent aga oyundan memnun muymuş???????
sen böle oynada konya sana çaksın 10 tane???
bide oyundan memnunmuş?maça gitmesem tamam diyecem?
sahada sivassporda mehmet ve murat sözgelmez vardı bana göre??
hayrettin iğrenç üstüydü,heke serdar ayakta duramadı,balili onla bunla kavga eddi,adamlar 1 şut çekti petkoviç yedi,
sen memnunsun bülent uygun ama o satatı full doladuran taraftarın memnun deil????[/QUOTE]

sayın kardeşim yazını büyük yüzüntüyle okudum yiğido düşünce değil eliinde tutan olmsa sırtı yregelir düşüncene saygılıyım ama acaba sivasspor icin kac kere elimizi cebimize elimizi atık saygılarımla imranlılı sinan

gülkız 18.02.2007 18:23

--->: MAÇ´IN ARDINDAN

[B]Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin. [/B]

sivasli_kocak 18.02.2007 18:31

-->: MAÇ´IN ARDINDAN

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yensek yenılsek heryer da her zaman SİVASPOR[/FONT][/COLOR]

enesin 18.02.2007 18:45

-->: MAÇ´IN ARDINDAN

yaw maça gittik sorun 1)kapıyı açmıoları ki sahaya girelim.sorun2)ilk yarı tamamen antalya oynadı.sorun 3)bülent hoca bizle alay eder gibi oyundan memnunum dio!!!!!!

By Karayel+58 18.02.2007 18:49

[B][I][COLOR="Red"]BU TARAFTARA 16,000 TARAFTARA BU ASLA YAPILMAZ ASLA BELKİDE EN SON YAPILMASI GEREKENİ YAPTILAR +58[/COLOR][/I][/B]

emre1990 18.02.2007 18:49

bu kadar taraftara bu sonuç iyi gelmedi inşaallah hafta ya sivassprumuz konyaspor u yener ve bize bize antalya mağlubiyetini unutturur.Bu futbolcularımızın yüğerine güveniyoruz nice galibiyetlere by

emre1990 18.02.2007 18:52

EN BÜYÜK SİVASSPOR
BAŞKA BÜYÜK YOK

yasin_58 18.02.2007 18:52

bencede futbol çok iğrenctii stadı dolduran full seyirciye yazık oldu be... neyse..

sivaslihakan 18.02.2007 19:00

arkadaslar üzüntünüzü anliyorum bende cok üzüldüm ama bi malubioyet her seyin sonu demek degil
yinede aslanlari tebrik edelim mücadele ettiler ve kaybettiler her zaman kazanacak halimiz yok
saygilar

cılgın sivasli 18.02.2007 19:00

bulent uygun menmunmus hemı hem macı sat hemde guzel oyun oynadık dıyo olmaz boyle bısey ya bu ne bıcım oyun aynattın ya arkadasın dedıgı gıbı konya sana 10 tane cakar tebrık ederım arkadası bulent uygun kendıne gelsın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48.