![]() |
--->: FB/SİVAS BİLETLERİ SATIŞTA.
yazık bu insanlara memleket sevdalılarına bunu yapmamalılar kuru sandalyeyi 50 ytl yemi kiralıyorlar ben bu paraya memleketde izlerim hic degilse memleketim insanı faydalanır özürdülerim sivasım bu maca gelemem beylikdüzünden benim 1 aylık param gider
|
-->: FB/SİVAS BİLETLERİ SATIŞTA.
[B]bu kadar pahalı olmaması gerekirdi naparız bilmiyom[/B]
|
maç fenerbahçenin cezası yüzünden nou campta falan mı oynanıyo acaba..o statta bile bu kadar fiyata bilet yok
|
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/7444/tepe1151jy7.gif[/IMG][/URL]
[COLOR="Red"][B]YAR VE YARADAN BİZİMLE OLSUN ....NE KARDA ZORLANSAK ALIRIZ İNŞALLAH ORDA OLACAĞIZ...+58[/B][/COLOR] |
arkadaşlar goruyorsunuz bizim kombineler 150 ytl ve alınmıyor fb nin bir maçının bileti 275 ytl onların seyirci en az 40 000 kişi geliyor tepki gosteriyorsunuz ama bjk maçı 60 ytl değilmiydi bu fb nin her zamanki bilet fıyatları adamlarda taraftar var bizimkiler gibi çekirdekçi değiller
|
bencede biletler pahalı yazık ya insanlar para yüzünden maç izlimeye gidemiyor fb bunu hep yapıyor geçen senede en pahalı oraya girmiştik...
|
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be harbiden çok pahalı ben gidecektim ama geri vazgecti[B][I][/I][/B]
|
--->: -->: FB/SİVAS BİLETLERİ SATIŞTA.
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;195623][B]bu kadar pahalı olmaması gerekirdi naparız bilmiyom[/B][/QUOTE]
BEN BILIYORUM STADIN KAPISINDA BEKLIYCEM KARABORSA BULURSAM 10 YTL 15 YTL YE GIRICEM |
yuuuuuuhhhhh beeeeeeeee bu neyaaaaaa
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Çok pahalıya satıyorlar biletleri ama ne olursa olsun 40.000 ortalamaya oynuyorlar...[/COLOR][/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:03. |