![]() |
-->: --->: YİĞİDO´YU HIRS BÜRÜDÜ.
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;196057][B]Bu maçta ben çok hırslıyım kesin yenecem gibi düşünce takımı bozar.Bu maçta boş boş hırslanmanın manası yok akıllı oynayacaksın en iyi silahını kullanacaksın.Sivasın eniyi silahı güçlü defansı bu maçta fenerden ilk golü yemeyeceksin gol yemedikçe rakip takım bozulacak üzerine daha çok gelecek.Bu arada açık verdiğinde ikinci silahını devreye sokup Balili ile işi bitireceksin.Yoksa çıkıp ben çok hırslıyım feneri kadıköye gömecem diye hırslanırsan en az beş yer gelirsin.Sabırlı olup uygun anı beklemeli Sivasspor.İlk dakikalardaki Fenerin ataklarında gol yemezsek bu maçtan puan alırız.[/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]NOT= Cok dogru bir Analiz ..Erken gol yememeliyiz.!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/I][/B] |
--->: YİĞİDO´YU HIRS BÜRÜDÜ.
İNŞALLAH BU HIRS GERÇEKTEN DE ETKİ EDER VE EN ÖNEMLİSİ DE ŞANSIN YANIMIZDA OLMASI İNŞALLAH BİZDEN YANA OLUR_
|
-->: YİĞİDO´YU HIRS BÜRÜDÜ.
sivasin yapmasigereken ilk 15 dakika fenerin ataklarini kesmekgol atmayi degil gol yememek firsat kollamak gerek ele gecen firsatlari iyi degerlendirmek bosa harcamamak lazim BASARILARRRRRRRRRRRR.
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Courier New"]hadi hayırlısı hangi macta yenilmek için cıkılır ki ben bilmiyorum. inşallah bu hırs herzam olmalı ve fener macındada daha fazla olmalıkı puan veya buanlar alınsın hadi hayırlısı .[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
Takımımız Fenerbahçeyi gözünde fazla büyütmeden (komlekse girmeden) sahaya çıkmalı ve disiplinli bir oyun düzeni sergiliyerek Fener savunmasının açıklarından yararlanmalı, Balili ve Mehmet Yıldız la çıkılacak kontra ataklarla sonuca gideceğimizi ve Fenerbahçeyi yenen diğer taklımlardan eksiğimiz olmadığını göstermek durumundayız.
Feneri yenen diğer takımlar bizden üstün değildi ancak komplekse de girmeden disiplinli oyun anlayışı ile yenmesini bildiler feneri. Haydi Sivas sıra sende neden olmasın .............. |
hadi bakalım hırslı uşaklar, konya ve antalya kabuslarını unutturun bizlere, tüm sivas arkanızda, korkmadan oynarsak, bu maçı çook rahat alırız..
|
[B][COLOR="Blue"]Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar ile morelimizi bozuldu,inşaallah İstanbul'dan
puan yada puanlar ile döneriz ...[/COLOR][/B] |
Sivassporumuz zoru seven bir takim, ilk yarida isler kötü giderken, bjk ve trabzon galibiyetleri, yani hersey yapabilen takimimiz var.Oyuncular cok iyi hazirlaniyorlardir umarim, böylesi maclarda hirsli olmakta önemlidir.Bülent hoca biliyodur ne yaptigini
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16. |