![]() |
-->: --->: Cezasını kesti...!
[QUOTE=UTKUM_58;196352]HERKES HAK ETTIGI YERDEDIR YASIRINDE HAK ETTIGI YER KULUBEDIR;BU ARADA YEDEK KULUBESI DEGIL PAFTAKIMI YEDEKKULUBESI;AZ BILE YAPMISLAR,[/QUOTE]
Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları... |
--->: Cezasını kesti...!
ÖLEYA CANIM BU NE LAKAİTSİZLİK DİSİPLİN ŞART..
|
Yasir'i Sivasspor'da tutan mantığı anlamış değilim.Anlayan biri varsa bize de söylesin bizde bilelim.
|
-->: Cezasını kesti...!
yasir bide konyalı olmasıda beni düşündürdü yani
|
--->: -->: --->: Cezasını kesti...!
[QUOTE=sivasli_boy;196414]Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]gardaş gayet aklı başında konuşuyoruz.sence yasir yok diye fb yenilecegiz hemi sana gülmekden başka bişey demiyorum. HA ben yasirin bütün maclarını izledim ts ve caykurrize maclarından başka top oynadını görmedim sen herhalde cok izliyorsun biz izlemiyoruz iç saha ve dış sahada bütün maclardada vardım olacamda gel fb macına gidelim[/COLOR][/B] |
--->: -->: --->: Cezasını kesti...!
[QUOTE=sivasli_boy;196414]Yaw biraz akli basında konusun ya gorursunuz eger fenere yenilirsek yasir olmadıgı icin yenilecegiz adam orta sahanın beyni su adamların soylediklerine bak ya ya bunu yazanlar hic mac izlemiyor yada yasir dusmanları...[/QUOTE]
ya senin ya futbol görusun farkli yada sen futbolu mahalle macina benzetiyosun,,yasir dediginn adamin nerde oynadigini bilmezsin,sonra konusursun.önceden parasi olan konusurdu simdi agzi olan herkes konusuyor onceee sunu bill en kral top oynayan adam saygizizsa takimda isi yoktur sende bu zihniyete halen yasiri savunuyorsan sende,yasir gibilerin yerine gidebilirsin;; OKE ben kimsenin dusmani degilim |
-->: Cezasını kesti...!
[B]yasir konya maçlarında hep böyle sivriliyor bu takım oyuncusu değil ama adam yokluğundan oynatılıyor[/B]
|
-->: --->: Cezasını kesti...!
abi yasir guzel olabilir (değilde) bu bize geldiğinden berli konya maçlarında oynamıyor boyle futbolcu kulubten direk atılmalı woterdan ozur dilememiz bunu oynatmamızdan daha iyidir ronaldınho bile olsa boyle futbolcular takımdan atılmalı |
[B][I]YASİR KENDİNE YAKISMAYAN TAVIRLAR SERGİLEDİ SERVET TAKIMIN KAPTANI SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN KENDİ DUSEN AGLAMAZ CEZAYI HAKETTİ HOCAMIZDA GEREKENİ UYGULADI [/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:02. |