![]() |
--->: ONURLARIYLA SAVAŞTILAR.
:::::: sivasspor buı maçı savaşarak ve hırslı bır sekılde bıtırdı bunu kımse eletıp ortaya saçma sapan bı konu atmasın o zaman karsısında bızlerı bulur sivaslıları fb şaşırma sabrımızı tasırtma:::::::::::
|
Bazen çok sevdiğin biri üzülmesin diye rol yapmaktır....
Söylemek istediklerini söyleyememektir,üzgünken gülümsemektir.... inanmak böyle bişey işde başkana selamlar |
::::::::::::::EN BUYUK SIVAS BASKA EN BUYUK YOK:::::::3 BUYUK VAR::EN BUYUK SIVASSPOR:..
|
bu takım değerli başkanımız sayın mecnun odyakmaz ve çok zel bülent uygunun eseridir. sivasa sahip çıkıp sivassporun adını türkiyeye ve hatta yabancı ülkelere duyurduğu için onurlu ve mutluyuz. saygılarımızı sunuyoruz.sivaslı olarak.allah da sayın başkanımızın ve teknik direktörümüzün gönlüne göre versin. başkanımızın,, sivassporun namusu ve gruru bize emanettir,, sözleri bir sivaslı olarak tüylerimi dikenlendirdi.. işte eli öpülecek insan sayın mecnun odyakmaz.. saygılar değerli abimiz.
|
SERVET "ŞANS ONLARDAN YANAYDI”
Basın toplantısına katılan Sivassporlu futbolculardan Servet, beraberliğe sevinemediklerini belirterek, ΄΄Çünkü bugün galip gelebilirdik, biraz daha şanssımız olsaydı. Sonuçta böyle bir deplasmandan bir puan almakta iyiydi. Golde Gürhan çok iyi kesti, beni Can tutuyordu. Can, iyi bir savunma oyuncusu yan toplarda da etkili. Bir anlık dalgınlığına geldi. Lugano ve Edu da olsa fark etmezdi΄΄ diye konuştu. kaptan dediklerinin harfi harfine katılıyorum |
-->: ONURLARIYLA SAVAŞTILAR.
Böylesine MUTLU olduğum anlar çok az. Teşekkürler Sivasspor. Tüm Türkiye Feneri nasıl perişan ettiğini yazıyor. Ahhh biraz daha becerikli olsak, veya biraz daha şanslı olsak Feneri nasıl da rezil edecektik. Bende çok acımasızım galiba . Fenere de yazık yaa.
|
-->: --->: ONURLARIYLA SAVAŞTILAR.
[QUOTE=musa18;197309]buna da sükür arkadaslarim!!! allaha sükür 1 puan dan olmadik...
acikcasi ben sivastan böyle bir mac beklemiyordum[/QUOTE] ben açıkcası sivastan barcelona gibi bir oyun bekliyordum ama olsun çelsi gibi oynadılar:D |
Konu 1 puan meselesi değil ya... Fenere yatar diyenlere kapak oldu sadece...
Sivasın puana çok ihtiyacı olsa iki haftadır kendi sahamızda sıfır çekiyoruz...Önce Antalya ve Konyayı yenerdi... mesele farklı... |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maçtan önce maç gitmeyin nede olsa Sivasspor maçı masa başında verecek diyenler bu skor büyük bir ders olsun..Sahada onurunu varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımıza teknik heyetimize ve Yönetim kurulumuza çok teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk;197717][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maçtan önce maç gitmeyin nede olsa Sivasspor maçı masa başında verecek diyenler bu skor büyük bir ders olsun..Sahada onurunu varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımıza teknik heyetimize ve Yönetim kurulumuza çok teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B]Ağzını açmış salyalarını akıtarak nasıl olsa 3 puan cepte diyen,söz Türkıyenın büyük takımı sayılan takıma dersini veren BÜYÜK SİVASSPORA ve teknık heyetimize saygıyla önlerınde eyılıyorum.....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |