![]() |
--->: FORMALAR TESCİLLENDİ.
[B]Sivasspor sahadaki mücadelesi,futbolcuların çabaları,elde edilen puanlar ve ligdeki yerinin yanısıra [COLOR="Red"]forma kreasyonları[/COLOR] ile de adından söz ettirecektir.:D Bursaspor maçındaki forma gerçekten çok şık olmuş,futbolcularımıza da çok yakışmış.Arsenal formasına benzeyen formaları da çok güzel.Gri üzerine kırmızı-beyaz şeritli formaları da çok güzel ancak pek fazla maçlarda kullanmamaktadırlar,rakiplerin gözü kalmasın diye galiba :) Bu kadar güzel forma tasarımlarını Futbol Federasyonun kıskanması olasıdır,Haluk ULUSOY Milli Takım formalarında Sivassporun formalarına benzer formalar kullanılmasını tavsiye ederse şaşırmayın :D [/B]
|
Ben Formayı Cok Beyendım En KIsa Sürede Umarım ÜSTÜMDE OLUR
|
hem çok güzel duruyor hemde uğurlu geldi :)))
|
-->: FORMALAR TESCİLLENDİ.
hayırlı uğurlu olsun yeni formalarımız alalım 2-3 tane biz de maçlarda giyeriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] Taraftarı olarak
|
bence çok kırmızı olmuş.ama yakası dier forma gibi sarmıyor,yaka iyi olmuş.
|
Formalar cok süper olmus acaba Almanyada`da Bu Formalar Satisa Sunulacakmi.Bir Bilginiz varsa sevinirim.
|
cok güzelmis formalar, internet ten alma imkanimiz var mi ?
|
formalar gercekten cok süper
bizede bitane almak yakisir |
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE ŞEKİLLİ Bİ FORMA ÇOK BEĞENDİM
|
inşallah uğurlu gelir bu formalar bakalım 1 de 1 yaptık gerisi gelir..zaten yiğidolarımız neyle çıksa herkesi dize getirir de maksat üstümüzde bişeyler görünsün:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:40. |