![]() |
--->: STY 7.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[B]Yine durumum içler acısı, ben işi beceremiyorum galiba :D
Eline sağlık gardaş, ama şu puanlarda ecük bonkör oluver yav :D :D[/B] |
Güner gardas
bu haftada geriledik ama sorun deyil ben sonuncu olmaya raziyim sivasimiz galip gelsin |
-->: STY 7.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
peee yüksele yüksele 1 sıra yükselebilmişim 63 lükten 62. liğe:D bu hızla gidersem şu an ligin 25. haftasındayız hımmmm ligin 77. haftasında yani 62 hafta sonra zirvedeyim inşallah.
|
[B]16. cavres__ss 199
[COLOR="Red"]17. cahar 197[/COLOR] 18. superglam 195[/B] [COLOR="Blue"]Son iki haftadır gözle görülür bir düşüş halindeyim...:confused: [/COLOR] [B]Emeğine sağlık Güner hocam[/B] |
91. dogukan58 118
92. sarkislali 115 93. xIZDIRAPx 115 94. asi 113 95. sinan58-34 112 gecen hafta 108 dim bu hafta91 oldum hadi hayırlsı |
iki haftadır iyiyim bu haftada iyi olmam lazım
|
bu işte bir terslik var :P ben çok yukarı çıkmışım :D
|
bir arkadaş aşağıdaki tahminlerle 47 puan almış (3 yanlışı var)
[COLOR="Red"]Sakaryaspor - Kayserispor 1-2 [/COLOR] Sivasspor - Bursaspor 2-1 [COLOR="red"]Gençlerbirliği - Gaziantepspor 2-0[/COLOR] Fenerbahçe - Konyaspor 3-0 [COLOR="red"]Ç. Rizespor - V. Manisaspor 2-2[/COLOR] K. Erciyesspor - Denizlispor 2-1 Antalyaspor - Ankaraspor 1-1 Ankaragücü - Beşiktaş 0-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-1 ben 39 puan almışım (2 yanlış var) bu nasıl oluyor? açıklama yaparsanız sevinirim. Aslında çok önemli değil ama bilmediğim başka bir konumu var? Bu ara MADTUR ü tebrik ederim çok güzel tahminleri var.. [B][I]benim tahminim:[/I][/B] Sakaryaspor - Kayserispor 0-0 Sivasspor - Bursaspor 1-0 [COLOR="red"]Gençlerbirliği - Gaziantepspor 1-0[/COLOR] Fenerbahçe - Konyaspor 1-0 Ç. Rizespor - V. Manisaspor 1-0 K. Erciyesspor - Denizlispor 1-0 [COLOR="red"]Antalyaspor - Ankaraspor 1-0[/COLOR] Ankaragücü - Beşiktaş 0-1 Galatasaray - Trabzonspor 1-0 |
[QUOTE=superglam;199976]bir arkadaş aşağıdaki tahminlerle 47 puan almış (3 yanlışı var)
[COLOR="Red"]Sakaryaspor - Kayserispor 1-2 [/COLOR] Sivasspor - Bursaspor 2-1 [COLOR="red"]Gençlerbirliği - Gaziantepspor 2-0[/COLOR] Fenerbahçe - Konyaspor 3-0 [COLOR="red"]Ç. Rizespor - V. Manisaspor 2-2[/COLOR] K. Erciyesspor - Denizlispor 2-1 Antalyaspor - Ankaraspor 1-1 Ankaragücü - Beşiktaş 0-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-1 ben 39 puan almışım (2 yanlış var) bu nasıl oluyor? açıklama yaparsanız sevinirim. Aslında çok önemli değil ama bilmediğim başka bir konumu var? Bu ara MADTUR ü tebrik ederim çok güzel tahminleri var.. [B][I]benim tahminim:[/I][/B] Sakaryaspor - Kayserispor 0-0 Sivasspor - Bursaspor 1-0 [COLOR="red"]Gençlerbirliği - Gaziantepspor 1-0[/COLOR] Fenerbahçe - Konyaspor 1-0 Ç. Rizespor - V. Manisaspor 1-0 K. Erciyesspor - Denizlispor 1-0 [COLOR="red"]Antalyaspor - Ankaraspor 1-0[/COLOR] Ankaragücü - Beşiktaş 0-1 Galatasaray - Trabzonspor 1-0[/QUOTE] [B]Arkadaşın puanını doğru hesapladım, senin puanınıda 38 olarak hesapladım :D Ancak hata yapmış olabilirim, Puanlama sisteminde; Doğru Skor: 10 Puan Galip Takım: 4 Puan Gol Farkı: 1 Puan Gol Altı/Üstü: 1 Puan Buna göre sende bir hesapla istersen gardaş,[/B] |
[B]cok geride kalmissim
bu hafta en iyi perfomansimi göstermisim [/B][COLOR="RoyalBlue"][B][U]81. Kangalli58yasin 135[/U][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41. |