SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   MERKEZ TAYFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10471)

SivasLady 10.02.2007 02:17

--->: Merkez Tayfa

[B]takimi destekleyen herkese tesekkürler
Merkez Tayfa grubunada basarilar dilerim
insallah güzel seylere imza atarlar
stadta takima destek olurlar
Spor Sevgi Baris ve Kardesliktir :)[/B]

merkez_emre 10.02.2007 13:03

[B]sitede bi anda en az 30 40 kişi oluyor vede bu forumu goruntuleyen yaklasık 350 kişi bakmış yorum yapan 6 kişi :)

Ne kadar birlik içinde oldugunuz gözüküyor...Bize destek verilsin verilmesin biz bu işe girdik destek değil köstekte olunsa bu yoldan vazgeçmeyeceğiz.....[/B]

1967_Dernek_Murat 10.02.2007 13:53

[QUOTE=merkez_tayfa;189557][B]sitede bi anda en az 30 40 kişi oluyor vede bu forumu goruntuleyen yaklasık 350 kişi bakmış yorum yapan 6 kişi :)

Ne kadar birlik içinde oldugunuz gözüküyor...Bize destek verilsin verilmesin biz bu işe girdik destek değil köstekte olunsa bu yoldan vazgeçmeyeceğiz.....[/B][/QUOTE]

gardaş kimse size köstek olmaz siz sivasspor'umuza hizmet etmeye calışıyorsunuz başarılar

PRoFeSSioNaL 10.02.2007 14:00

Öncelikle takımı desteklediğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruzz...
Başarıların devamını diliyorum....

cıncık1967 10.02.2007 14:30

-->: Merkez Tayfa

[B]merkez tayfa hepinize helal olsun sizden başka bağıran yoktu maçta abilerinizden bayrağı devraldınız ve onlardan edindiğiniz tecrübelerle tribünde adım adım ilerliyorsunuz maddi manevi her konuda yanınızdayım [/B]

bozdağ_58 10.02.2007 14:57

HOŞ GELDİNİZ MERKEZ TAYFA UMARIM EN İYİ ŞEKİLDE SİVAS IMIZI DESLEKLERSİNİZ UMARIM SİZİDE DESTEKLEYEN OLUR. BU ARADA BAZI YÜZLER TANIDIK GELDİ BANA BU TRİBÜNLERE YABANCI DEİLSİNİZ SANIRIM....
İYİ ÇALIŞMALAR AMA BENDEN Bİ TAVSİYE RENLİ OLMALISINIZ MESELA FORMA KAŞGOL VB GİBİ...HADİ HAYIRLISI...

velibircan 10.02.2007 15:38

[QUOTE=bozdağ_58;189599]HOŞ GELDİNİZ MERKEZ TAYFA UMARIM EN İYİ ŞEKİLDE SİVAS IMIZI DESLEKLERSİNİZ UMARIM SİZİDE DESTEKLEYEN OLUR. BU ARADA BAZI YÜZLER TANIDIK GELDİ BANA BU TRİBÜNLERE YABANCI DEİLSİNİZ SANIRIM....
İYİ ÇALIŞMALAR AMA BENDEN Bİ TAVSİYE RENLİ OLMALISINIZ MESELA FORMA KAŞGOL VB GİBİ...HADİ HAYIRLISI...[/QUOTE]
sen neden bahsediyorsun tabiki yabancı değiller sivas tribününün vaz geçilmezleri.........

Army 10.02.2007 18:08

[QUOTE=lise-tayfaapo;189334]ilk maçımızda iyiydik bize göre başkaları sanmasınki bu tek maçlık bir heves oysaki öyle değil abilerimizden kardeşlerimizden aldığımız tecrübemizle her zaman sivassporumuzun yanında olacağızzz(bu arada resimleri güsel çekmişim)[/QUOTE]

[B]ne çekmişsin hiç sorma :D ö bir çektiin resımlerıde koyar seni rezil ederim şimdi hep kaydrımısşın bu arada...[/B]

Army 10.02.2007 18:13

[QUOTE=bozdağ_58;189599]HOŞ GELDİNİZ MERKEZ TAYFA UMARIM EN İYİ ŞEKİLDE SİVAS IMIZI DESLEKLERSİNİZ UMARIM SİZİDE DESTEKLEYEN OLUR. BU ARADA BAZI YÜZLER TANIDIK GELDİ BANA BU TRİBÜNLERE YABANCI DEİLSİNİZ SANIRIM....
İYİ ÇALIŞMALAR AMA BENDEN Bİ TAVSİYE RENLİ OLMALISINIZ MESELA FORMA KAŞGOL VB GİBİ...HADİ HAYIRLISI...[/QUOTE]

[B]önceden Yeniçeriydik. Abilerimiz tribünü bırakınca bayrağı biz devraldık.. ;) [/B]

merkez_emre 10.02.2007 18:28

[B]ancak suan hedefimiz liseler kımse sanmasınkı bir grubun dewqamı yada baska bişey[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:52.