SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   CÜSSKB (Üniversite) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   DUYURU! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10485)

Arif Coşkun 06.12.2006 09:21

--->: -->: --->: DUYURU!

[QUOTE=sadecesivas!;172387]bu kafayla zaten ancak 7 bine oynar bu takım...

bu takım 3.ligdeyken ne bayanlar vardı ne de çoluk çocuk.ancak tellere kadar taraftar vardı.8 binlik stada 12-13 bin kişi giriyordu.takım super lıgde ortalama 6-7 bine oynuyor.düşünmek gerek??[/QUOTE]

Öncelikle Aynur hanımı böyle bir şeye öncülük ettiği için kutluyorum.Güzel bir düşünce umuyorumki bu zamanla oluşacak bir proje. Ancak bazı arkadaşlar her nedense ben birşey yapmıyorum,yapanıda en azından olumsuz yönde eleştireyimde bende o görevimi yerine getirmiş olayım diye düşünüyor sanırım.O eleştiriyi yapan arkadaşın ne yapmak istediği onun bir önersi varsa keşke onuda yazsaydı en azından fikir alma adına fikir almış olurduk.Bu manada şu deyim aklıma geliyor, "GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ" Tekrar tebrikler Aynur hanım inşallah duyarlı arkadaşlar sayesinde başarılı olursunuz.Saygılar.

BAYPİPO 06.12.2006 17:53

--->: DUYURU!

sivasspor yararına olacak bir işe muhalefet etmek yerine bilgi ve tecrübesi olan arkadaşların projeye yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorum

alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini,

sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." [/B][/COLOR] M. Kemal ATATÜRK

koyulhisar 06.12.2006 17:56

Hayırlı Olsun .............

Kasımpaşalı..........

catli_58 06.12.2006 20:05

Bende çalışmalarından dolayı AYNUR hanıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim. Burada eleştiri yazarak bir şey kazanamayız. Ortada yapılmaya çalışılan bir iş varsa önce takdir edelim sonra da imkanımız varsa destek verelim. Yoksa da karışmayalım arkadaşlar...

melih1 06.12.2006 21:10

burası bır forum platformuysa herkes saygı çerçevesinde düşüncesini yazmakta hurdur.ancak özellıkle buraya ne yazdıysam sılındı..

sanırım burda bır olaya aksı dusunce bıldırılınce kabul edılmıyor..o yuzden bir ilerleme sağlanamaz...kaldıkı bir şeyde yok zaten;)

1967_CLUB_10UR 06.12.2006 21:22

[QUOTE=sadecesivas!;172519]burası bır forum platformuysa herkes saygı çerçevesinde düşüncesini yazmakta hurdur.ancak özellıkle buraya ne yazdıysam sılındı..

sanırım burda bır olaya aksı dusunce bıldırılınce kabul edılmıyor..o yuzden bir ilerleme sağlanamaz...kaldıkı bir şeyde yok zaten;)[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]KUSURA BAKMADA SENDEN BAŞKA OLUMSUZ DÜŞÜNCE BİLDİREN YOK KAFANA GÖRE SENARYO ÇİZİYORSUN GEÇMİŞİ ANLATIYORSUN...BU İŞ OLDU BİLE..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

HaYaLL58 06.12.2006 21:29

-->: DUYURU!

[QUOTE=Nilay;168693][B][I]Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencilerine önemle duyurulur!

Sivas’ ın Üniversitesinde,
İstanbul takımlarını temsil eden Kulüpler olmasına rağmen, Sivasspor u Cumhuriyet Üniversitesinde temsil edecek bir Kulübümüzün bulunmayışı ciddi anlamda bir eksikliktir!

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet göstermek üzere, [COLOR="Red"]C.Ü. Sivasspor Kulübü[/COLOR] kurmak istiyoruz.
( C.Ü. Kampüs sınırları içinde Sivasspor tanıtım Standı açabilir, Futbolcularımız ve Sivasspor Yönetiminin katılımını sağlayarak Paneller düzenleyebilir, Maç Organizasyonlarının ilan ve duyurularını asabilir, Dernek-Grup üye kayıtları yapabiliriz.)

Bu konuda tüzük vs. prosedürlerle ben ilgileneceğim. Aktif olabilecek erkek ve Kız öğrencilerimizin desteğine ihtiyacım var.

Bu konuyla ciddi anlamda ilgilenebilecek Öğrenci arkadaşlarım, sitemizden özel mesaj yoluyla, telefonla veya C.Ü.Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığından bana ulaşabilirler.

Desteklerinizi bekliyorum.

219.11.31. den Aynur[/I][/B][/QUOTE]

güzel düşünmüş kim düşündüyse ...

melih1 06.12.2006 21:30

hayırlı olsun...
zaman gosterır ne oldugunu...

FurkaN 06.12.2006 21:53

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=Nilay;168693][B][I]Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencilerine önemle duyurulur!

İstanbul takımlarını temsil eden Kulüpler olmasına rağmen, Sivasspor u Cumhuriyet Üniversitesinde temsil edecek bir Kulübümüzün bulunmayışı ciddi anlamda bir eksikliktir!

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet göstermek üzere, [COLOR="Red"]C.Ü. Sivasspor Kulübü[/COLOR] kurmak istiyoruz.
( C.Ü. Kampüs sınırları içinde Sivasspor tanıtım Standı açabilir, Futbolcularımız ve Sivasspor Yönetiminin katılımını sağlayarak Paneller düzenleyebilir, Maç Organizasyonlarının ilan ve duyurularını asabilir, Dernek-Grup üye kayıtları yapabiliriz.)

Bu konuda tüzük vs. prosedürlerle ben ilgileneceğim. Aktif olabilecek erkek ve Kız öğrencilerimizin desteğine ihtiyacım var.

Bu konuyla ciddi anlamda ilgilenebilecek Öğrenci arkadaşlarım, sitemizden özel mesaj yoluyla, telefonla veya C.Ü.Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığından bana ulaşabilirler.

Sağol abla ellerine sağlık çoğu erkeğin yapamayacağını yaptın çok sağol[/COLOR][/FONT][/I][/B]

CÜSSKB-Aynur 12.12.2006 18:26

[QUOTE=Nilay;168693][B][I]Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencilerine önemle duyurulur!

Arkadaşlar,

Kulübümüzün tüzüğü Rektörlük Onayına sunuldu.

Kız ve Erkek Gruplarımız için Üye kayıtlarımız başlamıştır.
Yepyeni bir Oluşumda yer almak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07.