![]() |
-->: KADERSİZ GARDAŞIM
[COLOR="Blue"]GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM İNŞALLAH DAHA BAŞKA ALANLARDA BAŞARILI OLURSUN. [/COLOR]
|
Geçmiş olsun Serkan kardeşim, bildiğin gibi Okan Buruk'unda ayağı kırılmıştı ama tekrar sahalara döndü, kaldıki hayat sadece Futbol değildir, İnsanoğlu hayatın her alanında tad alır, sadece futbol oynamazssın o kadar, ama sporun içinde antrenör olarak, veya Okuyorsan Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapabilirsin, yani serkan kardeşim üzücü kazayı kendine dert edip hayatın sonu olarak görme inanki YAŞAMAK ÇOK GÜZEL ............
|
--->: KADERSİZ GARDAŞIM
Kardeş ayağı kırıldı diye futbol hayatı bitermı tamm agğr bi sakatlık ama okan buruk ayagı kırıldı ama adam inter e trasfer oldu. Yeterki yılmasın
|
Allah acil şifaler versin.. inşallah yeşil sahalara geri döner... futbolcu olarak yada antrönor olarak gelir inşallah;)
|
hepinizden allah razı olsunda hemşolarım sağ ayağımın bu ikinci kırılışı o yüzden çok tehlikeli bi sakatlık çok ağladım ama ayağımın ağrısından değil BU KÖR TALİHİME AĞLADIM....
|
sıkma cannı kardeşim inşallah iyilesirsin acil şifalar
|
ALLAH ŞİFASINI VERSİN NE DİYELİM KÖTÜ BİŞEY
|
[QUOTE=serrrkan;200251]hepinizden allah razı olsunda hemşolarım sağ ayağımın bu ikinci kırılışı o yüzden çok tehlikeli bi sakatlık çok ağladım ama ayağımın ağrısından değil BU KÖR TALİHİME AĞLADIM....[/QUOTE]
ÜZÜLME BE YİĞİDOM HAYAT BU İŞTE İNSANOĞLUNUN BAŞINA BU GİBİ OLAYLAR GELİYOR YAŞINIZ GENÇ ÇABUK TOPARLANIRSINIZ VEDE İYİLERŞİNİZ DUALARIMIZ SİZİNLE OLSUN ALLAHTAN ŞİFA DİLERİM CABUK İYİLEŞİPARAMIZA DÖNER İNŞALLAH ANKARA SPOR GALİBİYETİDE ŞİMDİDEN KENDİSİNE ARMAĞAN EDİYORUZ |
[B][I]gecmis olsun kardesımıze zor bir durum allah sabır versin ben futbolcu olmadıgım halde ayagımdaki bazı proglemden solayı futbol oynayamadıgım icin cok uzuldum uzuluyorum onun icin cok daha zor o futbolun icinde kopması zor zor gelır ona[/I][/B]
|
gecmiş olsun ALLAH tan acil şifalar diliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |