SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Vestel Manisa-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10490)

cemal58yiğido 15.03.2007 13:48

--->: Vestel Manisa-Sivasspor

ewet bencede güzel fikir umarım başarılı olur

nazimgulturk 15.03.2007 13:49

İNŞALLAH GÜZEL BİR ORGANİZASYONLA BU İŞİ BAŞARIRSINIZ SİZLERE GÜVENİYORUZ......

Kibrisli 03.04.2007 01:36

Anladığım kadarı ile İzmir'den birtek ben ve İzmirliYiğido bağlanıyor, Ben bu sene İzmir'e henüz yerleştiğim için burada bir dernek felan var mı bilmiyorum ancak bilen arkadaşlara duyurayım en azından adres felan verinde ben ilgileneyim bu organizasyonla, 2 otobüste olsa gidelim buradan ferdi gelenlerle birlikte 200 kişiyi felan buluruz gibi geliyor bana, haydi yiğidolar takımımıza hasretimizi zaten gidereceğiz, organizasyon olmasada şahıs olarak gideceğiz zaten bunu biliyoruz ancak amaç birkaç otobüsle giderek gövde gösterisi yapmak.

Saygılar

ceza_tolga_rep 03.04.2007 01:58

-->: Vestel Manisa-Sivasspor

ben cuma ist. olcam ama izmire uçakla geçip maça gidecem??????

ceza_tolga_rep 03.04.2007 01:59

ben cuma ist. olcam ama izmire uçakla geçip maça gidecem?işlerimi halledip sivasa döncemm.herkesi maça davet ediyorum şimdiden.

ademgoze 03.04.2007 09:11

mutlaka izmirden istanbuldan balıkesirden maça gelen olur manisadada sivaslılar var...

zirvede58 04.04.2007 13:29

daha öncedende planlar yapmıştık hep beraber manisaya gidelim diye topu topu 6 kişiyi geçememiştik,etem gardaşım ve diğer arkadaşlar,bu sefer inşallah o şekilde olmaz ,sevğiler.

35gürün58 04.04.2007 14:07

-->: --->: Vestel Manisa-Sivasspor

[QUOTE=Kibrisli;206638]Anladığım kadarı ile İzmir'den birtek ben ve İzmirliYiğido bağlanıyor, Ben bu sene İzmir'e henüz yerleştiğim için burada bir dernek felan var mı bilmiyorum ancak bilen arkadaşlara duyurayım en azından adres felan verinde ben ilgileneyim bu organizasyonla, 2 otobüste olsa gidelim buradan ferdi gelenlerle birlikte 200 kişiyi felan buluruz gibi geliyor bana, haydi yiğidolar takımımıza hasretimizi zaten gidereceğiz, organizasyon olmasada şahıs olarak gideceğiz zaten bunu biliyoruz ancak amaç birkaç otobüsle giderek gövde gösterisi yapmak.

Saygılar[/QUOTE]

Sevgili Kıbrıs'lı kardeşim öğrendiğim kadarı ile Sivaslılar Federasyonu ile Gürün-Kangal Derneği İzmir de 100 kilik bir organizasyon planlıyorlar.
Telefonlarını vereyim :
Sivaslılar Federasyonu Başkanı EMİN KARAÇUHA 0532-274 94 84
Gürün-Kangal dernek başkanı : ŞAHMERDAN ŞENER 0533- 276 93 64
Detaylı bilgiyi sanıyorum kendilerinden alabilirsin.

Hatta Gürün Kangal derneği olarak geçen hafta Forum açılmıştı oradada dernek 100 kişlilik bir organizasyon planladığını ifade ediyordu.

Sevgilerimle,

myway 04.04.2007 14:25

Ben de gideceğim maça izmirden pazar günü sivasımız için manisadayız;) Bi organizasyon olursa da katılırım.

ortayayla_58 04.04.2007 17:54

slm ben izmirdenim organizasyon yapsanız çok süper olacak biz burdan arkadaşlarla 10-15 kişi gelcez...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18.