![]() |
--->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
[COLOR="DarkOrchid"]Size birliktelik ile ilgili küçük bir hikaye anlatayın.Fatih Sultan MEhmet birgün evlatlarını başına topladı.Eline ince bir çubuk aldı.önce 2 parçaya kırdı.sonra 4 e sonra 8 e sonra 16 ya...taki kırılmaz kale gelene kadar kırdı.ve sonra evlatlarına dönüp dediki.''Bakın bir çubugu kırmak ne kadar kolay ama aynı çubugu toplu halde kırmak ne kadar zor bir iş''.Evet arkadaşlar her zaman birlikten kuvvet dogar ilkesiyle hareket etmeliyiz.Yoksa sonuuz hiç iyi olmaz...[/COLOR]
|
-->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
benim sivasımada bu yakışır işte.heryerde birlikteyiz yiğidolar?dünyanın heryerinde.....
|
GERÇEKTEN GÜZEL OLDU BURSA TARAFTAR GÖRDÜ UMARIM KAYSERİ MAÇIDA BÖYLE OLUR
|
[B]sivassporun taraftari dünyanin en kardes ve barisci taraftaridir saten .
bu konuyu elle almaya gerek bille yok! :)[/B] |
tum grupların amacı Sivasspora destek olmak ve tribünde birleşmeleriyle destek dahada arttı inş. Kayseri maçında daha kalabalık olunur kale arkası sırf destek amaclı olsa cok harika olur
|
ben bunu kaç aydır soyluyorum ama yeni gerçekleşti çok guzel oldu inş. devamı gelir
|
AYNI SAHNEYİ HER ZAMAN TEKRARLAMANIZ DİLEĞİYLE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
YALNIZ, ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM, TÜRKİYE'NİN ANADOLU'DA Kİ EN BÜYÜK VE EN ETKİLİ TARAFTARI BURSA'DA. ONLARIN ATKILARLA YAPMIŞ OLDUKLARI ŞOV HEMEN HEMEN HER HAFTA TV'LERDE GÖSTERİLİYOR. BENİM SİZLERDEN RİCAM KAYSERİ MAÇINDA BAŞLAMAK ÜZERE SAHAMIZDAKİ TÜM MAÇLARDA TÜM TRİBÜNLER ATKI-ŞOV YAPIN. İNANIN ÇOK GÜZEL GÖRÜNECEK. |
-->: --->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....
[QUOTE=izmirliyigido;200221]AYNI SAHNEYİ HER ZAMAN TEKRARLAMANIZ DİLEĞİYLE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
YALNIZ, ŞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM, TÜRKİYE'NİN ANADOLU'DA Kİ EN BÜYÜK VE EN ETKİLİ TARAFTARI BURSA'DA. ONLARIN ATKILARLA YAPMIŞ OLDUKLARI ŞOV HEMEN HEMEN HER HAFTA TV'LERDE GÖSTERİLİYOR. BENİM SİZLERDEN RİCAM KAYSERİ MAÇINDA BAŞLAMAK ÜZERE SAHAMIZDAKİ TÜM MAÇLARDA TÜM TRİBÜNLER ATKI-ŞOV YAPIN. İNANIN ÇOK GÜZEL GÖRÜNECEK.[/QUOTE] Bende bunu çok istedim ama maalesef zamanımız çok kısaydı ve sponsor bulamadık:mad: |
--->: BİRLİKTELİK NE GÜZEL....
arkadaşlar ben o maçta yoktum ama her an ordaymışım gibi çok heycanlandım çok güzel bir maç oldu sivasa saygı
|
--->: BİRLİKTELİK NE GÜZEL....
Televizyondan izledik. Vallaha hep böyle destek verirsiniz. Keşke gurbette olmasakta bizde gelsek diyoruz amma olmuyor gelemiyok. Ama burdan izlemeside sizin coşkularınızda bizi bilinki sevindiriyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:44. |