![]() |
-->: LOGOMUZ
bence fazla iyi değil daha güzel şeyler yapılabilirdi.
|
LOGOMUZ
Logo, bir misyonu, hitap alanını, etkinlikleri ve hayal gücünü belirleyen bir resim'dir.
İnsanlarin hafızasında kolayca yer edinmesi, kurumun veya derneğin, yada işletmenin uzun ismini bilmiyor yada unutmuş ise kişi; sizi logonuzdan hatırlar. Yine temel olarak insanların hafızasına kazınabilecek, gözü yormayacak ve bakıldığında herşeyi anlatabilecek olması fazlaca önem taşır. Benim fikrime gelince; kurukafa hoş olmamış. Ayrıca Sivasspor'un ambleminde 3 yıldız var. Logonuzda ise sadece iki yıldız görünüyor. Üzerinde biraz daha çalışılabilir. |
[QUOTE=liseli;200388]Çılgınlar 58 grubu olarak bundan sonra yaptırdığımız pankartlarda,kendi yaptıracağımız ürünlerde vb. şeylerde logo olarak kullanmak için kendimize bunları hazırladık umarım sizlerde beğenirsiniz...
[IMG]http://img410.imageshack.us/img410/3387/clogomc4.png[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9593/clogo2xd5.png[/IMG][/QUOTE] Ben beğenmedim arkadaşlar, Korku, ve dehşet unsurları içeriyor. Logo, hem göze hitap etmeli hemde motivasyonu sağlamalı, |
--->: -->: LOGOMUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;200445]Ben beğenmedim arkadaşlar,
Korku, ve dehşet unsurları içeriyor. Logo, hem göze hitap etmeli hemde motivasyonu sağlamalı,[/QUOTE] Arkadaşlar daha itici bir logo yerine daha çekici ve cazip daha hoş bir logo seçebilirsiniz. Açıkçası ben hiç beğenmedim. Aynur Hanım'a da katılıyorum, insanların hem gözüne hem gönlüne hitap edecek bir logo hazırlarsanız daha iyi olur kanaatindeyim. Başarılar... |
güzel ama yıldız üçtane olsa daha güzel olur...
|
--->: LOGOMUZ
Kuru kafa nedir ya hiç güzel olmamış.
|
--->: -->: LOGOMUZ
[QUOTE=BOUN;200448]Arkadaşlar daha itici bir logo yerine daha çekici ve cazip daha hoş bir logo seçebilirsiniz. Açıkçası ben hiç beğenmedim. Aynur Hanım'a da katılıyorum, insanların hem gözüne hem gönlüne hitap edecek bir logo hazırlarsanız daha iyi olur kanaatindeyim. Başarılar...[/QUOTE]
[B]bende sizlere katiliyorum, bende begenmedim [COLOR="red"]SivasSpor [/COLOR]taraftari olarak her zaman [COLOR="Red"]Spor Sevgi, Baris ve Kardesliktir[/COLOR] diyoruz ama Logo`ya bakarsak benim aklima dehset, holiganizim vs. geliyor artik bu gencligin, cilginligin eseri diyeyim :) ama daha cok arkadaslarin dedigi gibi gönüle hitaab olsa iyi olur yinede karar sizin tabiki[/B] |
[B]Sadece benmi beğendim yahu :D[/B]
|
AFERİM ÇILGİNLAR 58 ÇOK GÜZEL OLMUŞ YENİ LOGONUZ HAYIRLI OLSUN ÇILGİNLAR 58 E SUATA KUBİ YE AKİFE PEPE MURAT A FATİH KAMA YA DA SELAMLAR BARON MESUTA BAŞARILAR DİLERİM
|
[QUOTE=handsome5867;200458]AFERİM ÇILGİNLAR 58 ÇOK GÜZEL OLMUŞ YENİ LOGONUZ HAYIRLI OLSUN ÇILGİNLAR 58 E SUATA KUBİ YE AKİFE PEPE MURAT A FATİH KAMA YA DA SELAMLAR BARON MESUTA BAŞARILAR DİLERİM[/QUOTE]
A.S kardeş slmlarını iletirim.Mesut Başkanada başarı dilediğin için onun adına tşk ederim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |