![]() |
-->: MuSa Krİzİ...!!
bülent hocaişini bilir?musa gidecekse gider?zamanıda ze kalenga sağ kanada alınsın dedim ama yönetim duymadı??
elveda musa.......................... |
--->: MuSa Krİzİ...!!
ABİ BEN BU FUTBOLCUNUN OYNAMSINI ISTIYORUM CUNKU İLHAN SAGDA İYİ AMA DAHA İYİSİ MUSA KUŞŞŞ
|
keske her kriz musa kus krizi olsa ben musa nin siasspora bir mac kazandirdigini görmedim su ana kadar . benden musaya tavsiye sivasspor gibi takim bulamazsin ligde bülent hocamiz gibi de hoca bulamazsin.
her koyun kendi bacagindan asilir derler musa kendi bilir arkasindan agliyacak halimiz yok. birde sunu diyim ben musayi karakterli kisilikli futbolcu bilirdim eger dogruysa medyaya böyle konustugu(ben inanmiyorum cünkü türk gazetelerin yüzde 90 i yalan)ayip etmis . |
musa ile yasir in takımımızda olmaması bence en hayırlısı
|
musa zaten faydası da olmayan zararıda olmayan oyle oynasada olur oynamasada olur kalsada kalmasada olur dıyıecegım bır oyuncu gecen yıl bıraz daha ıyıydı formu olmadıgı bence dogru sozlesme ısıne gelınce 4 buyuklere gıdıcegını sanıyosa hava alır gıtse gıtse kayserı gencler manısa gıbı anadolu takımına gıder
|
futbolcu ne kadar kötü olursa olsun böle bi şey yapmak hiç bir takıma yakısmaz
|
musa gerçekten kaliteli bir futbolcu.. sezon sonuna kadar oynamalı... ama yeri dolmayacak oyuncu değil...;)
|
MUSA GAYET İYİ BİR FUTBOLCU HOCA FORMSUZ DEDİYSE ÖYLEDİR SANMAM HOCAMIIZIN BÖYLE İŞLERLE UĞRAŞACAĞINI
|
Gitmek istiyosa gitsin kimseyi zorla tutacak halimiz yok demekki musa bazı şeylere doymuş bizede güle güle demek kalır...
|
kimseyi zorlamaya gerek yok gitmek istiyorsa gitsin emekleri icin cok tes ederiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |