![]() |
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ...
SİVASSPORUMUZU İSTANBUL DA EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEMEĞE ÇALIŞIYORUM.
|
seçme yapılacakmı
altyapıya seçme nezmn yapılcak bilen warmıı...bu konuyu kapatrsanızzz ...........
|
--->: BILGI / YARDIM KUTUSU
bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa [email]drogbafc_17@hotmail.com[/email] adresine mail atsın yada buraya yassınnn
|
-->: seçme yapılacakmı
soruyu güzel sormuşsunda sonu hiç sana yakışmamış
|
slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..
|
[QUOTE=goleador58;213079]bu sivasspor nezamn seçme yapacakk bilen warsa [email]drogbafc_17@hotmail.com[/email] adresine mail atsın yada buraya yassınnn[/QUOTE]
olur abi emir edersin baska bir arzun varmi..yardim isterken nazik ol ozaman herkes yardim eder..sen agamisin yoksa:) |
[QUOTE=UTKUM_58;213087]slmlar 12 hafta skor tahminleri sonuclari neden bu hafta verilmediki yada nezaman yapilacak puanlamalar..tsk ederim..[/QUOTE]
[B]:) daha dikkatli baksaydin görürdün [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000[/url] linki tikla[/B] |
[QUOTE=SivasLady;213089][B]:) daha dikkatli basaydin görürdün
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11000[/url] linki tikla[/B][/QUOTE] danke lady 42 puan almisim 9 cuyum.meraktan öldüm 3 gündür..tsker ederim kolay gelsin. |
ben Antalya dayım ve forma almak istedim fakat burada antalya sporun storesinde bütün takımların forması var (her çeşidi)fakat sivasın sadece beyaz kısa kollu forması mevcud buradaki arkadaşa sorduğumda 3 - 5 aydır forma istediklerini ama kulubün göndermediğini söylediler... orda forma lar kaç lira bilmiyorum ama burada 55.00 ytl + 15.00 ytl diyorlar(sade üst +isim yazdırma)
birde eşofman olarak sadece yün olan mı var... teşekkürler. |
€yvallah güzel konu olmuşş gerektiğinde kullanırız
.............. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53. |