![]() |
--->: YİĞİDO BÜYÜK OYNUYOR.
başarılar sivasspor diyoruz ALLAH kolaylık versin
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;205563]Avrupa hayali kuran Sivasspor´da, kaptan Servet ile kaleci Petkoviç’in dışında eksik bulunmazken, teknik direktör Bülent Uygun, hedeflerine ulaşacaklarını iddia etti.
Ligin iki flaş takımının karşı karşıya geleceği maç öncesi Sivasspor, hazırlıklarını hızlandırdı. Avrupa hayali kuran Kırmızı-Beyazlılar’da, kaptan Servet ile kaleci Petkoviç’in dışında eksik bulunmazken, teknik direktör Bülent Uygun, hedeflerine ulaşacaklarını iddia etti. Rakiplerinin son yıllarda yürüttüğü istikrarlı programla ligin en iyi takımlarından biri haline geldiğini belirten Uygun, “Bizi zor bir rakibin beklediğini biliyoruz. Ancak sahamızda üç puana ulaşan taraf biz olacağız” diye konuştu. Oyuncularının performansından çok memnun olduğunu kaydeden Kırmızı-Beyazlılar’ın genç hocası, “Oyuncularım antrenmanlardaki performanslarıyla maça hazır olduklarını gösterdiler. Kalecisinden golcüsüne kadar herkes, bu maçın ciddiyetinin farkında. Sahaya çıkıp, taraftarlarımızı sevindirecek bir sonuca imza atacağız. Güzel ve izleyenlere zevk veren bir karşılaşma olacak” diye konuştu. Bu arada dün yapılan idmanda, kaleciler Akın, Harun ve Bekir ile İsmail Sağlam takımdan ayrı çalıştı.[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]BÜYÜK TAKIMLAR,BÜYÜK OYNAR![/COLOR][/B] [IMG]********************************/memleketim/58.gif[/IMG] |
Hedefimize ulaşacağız merklanmayın
.............. |
kayseriye saldirirsak defansta cok acik veririz
biz en iyisi deplasmanda oynar gibi maci kendi sahamizda kabul edip hizli ve ani ataklarla gol aramamiz lazim böyle yaparsak eksik kadroyla mücadele edecek kayseriye fark bile atariz |
inşallahhhhh temennimiz yenmekk.............
|
insallah bu maçıda alnımızın akıyla kanımızın kırmızısıyla alırız kırmızı-beyaz en buyuk sıvas
|
-->: YİĞİDO BÜYÜK OYNUYOR.
Güzel bir maç izleyeceğimiz kesin.İki takımda Uefa için oynuyor.Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf olabilir.
|
BU MAÇI YENECEZ BASKA YOLU YOK
|
gardaşlarımın maçını çanakkale ilinde olduğum için ancak tv lerin alt yazısından takip edebiliyorum. bu hafta çok gurur duydum. hepsini tebrik ediyorum. tüm taraftar garadaşlarımı da kutluyorum, muhteşem destekleri için.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43. |