![]() |
--->: BALİLİ OUT ATAKAN IN...
[B]hayirli olsun
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE Atakan :)[/B] |
-->: BALİLİ OUT ATAKAN IN...
Balili ,
''Spor sevgi barış ve kardeşliktir'' bu felsefe ile hareket etmeyen cahil insanlar sana zaman zaman ırkçı yaklaşımlarda bulundular, hatta Bu sitemize yazı yazan sözüm ona bir cahil gencimiz ''Allahın Yahudisinden mi medet umucağız '' diye sana hitapta bulundu . Bu cahil arkadaşımıza gereken cevabı verdim ve Site yönetimimizde bu çirkin yaklaşımın büyümemesi için onlarda çirkin buldu ve konuyu kapattı. Tüm bunlara rağmen sen Türkiye yi ve Sivas ı ve Sivassporu çok sevdiğini belirterek görevimi yapıyorum diyorsun profesyonelce. Bravo sana Balili inan bizde seni çık seviyoruz Sivas seni çok seviyor,Atakan değil Balili olarak kalsan bile seni çok seviyoruz. Yaşasın İnsanların kardeşliği, Yaşasın Spor. |
sivasspor ve atakan(balili) için hayırlı olsun
|
yiğido ATAKAN , helal olsun sana büyük cesaret bir israilli için, yarattığın duygu ortamı için , kardeşlik için, ırkların dinin dilin mezhebin bir öneminin olmadığını mühim olan insanlık olduğunu hatırlattığın için, sivasın ve sivaslıların insan severliğini ispatladığın için sana sonsuz teşekkürler YİĞİDO ATAKAN
|
bizde seni çok seviyoruz ve jübileni sivasta yapmanı istiyorum
|
balİLİN ELİNE BİDE SAZ VERDİKMİ TAM SİVASLI OLUR HELAL OLSUN BALİLİMEE HANGİ MİLLETDEN OLURSAN OL BİZ SENİ KARDES GORUYORUZ İNŞAALLAH TÜRKLÜK BAŞVURUN KABUL EDİLİR
|
oleey balili artık hakan şükürün yerine oynar yenı bir yıldız olur balili pardon yanı atakan:)
ı love you balili ı love you balili ı love you atakan ı love you atakan :)):):) |
SİVAS BENİM HAYATIM
Sivasspor’dayım ve burada olmak beni mutlu ediyor. Sivasspor yönetimi, taraftarlar beni çok seviyor. Bende onların sevgisine layık olmaya çalışıyorum. Sivas benim futbol hayatımda önemli bir yer oldu. Sivas’tan,Sivasspor’dan ayrılması hiç düşünmüyorum. Sivas’ta ben hayat buldum “ dedi. Türkiye’de bir çok şeyi sevdiğini ve bunların başında yemeklerin geldiğini belirten İsrailli Balili, “Özellikle köfte ve sütlaçı çok seviyorum. Ayrıca sürekli Türk kahvesi içiyorum. Gerçekten hepsi çok lezzetli [B][COLOR="Red"]SIVASSPORDA BALILI BALILI OLDU KAYSERISPORDA BALILIYI SIVASA VERDIGINE BIN PISMAN SECTIGI ISIMDE COK GÜZEL YAKISIR ATAKAN[/COLOR][/B][IMG]http://www.yalniz-kurt.com/images/resim/turkcemiz.jpg[/IMG] |
1967 genç taraftarlar derneği merkez çılgınlar sizden ricam var antep maçında baliiyi turbunlere ATAKAN UYGUN diye çağırın çok super olur
bu arada milli takımın forvetleride bizden gidecek diyinsene mehmet atakan sivası milli takımda inş. beraber temsil edecek |
türk vatandaşlığını hem insanlığınla hak ettin hemde oynadığın
futbolunla isminde çok güzel karekterinde çok güzel iyiki varsın ATAKAN UYGUN TC vatandaşlığı helal olsun sana her şey sivasspor için |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32. |