![]() |
-->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
balili de haddi aşmaşın yani..zaten yahudi olduğu için herkes ona bir önyargıyla bakıyor kendisi de bu önyargıları boşa çıkarsın....
|
--->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[B]takmayın kafanızı her şey normal seyrinde gidiyor.hakemler kimin sözüne itimat edip kimin sözüne etmeyeceklerini iyi bilirler Erman tutarsız bir adam dinleyin bu hafta söylediğini ilerleyen haftalarda unutup tam aksini söyler.bu yüzden ben takmıyorum.kimse de takmaz heralde ''i..... ürür kervan yürür''bizim kervan aldı başını gidiyor bu sesler artık bize ulaşmıyor.biz baya uzaklaştık bu i... lardan.[/B]
|
Kac yıldır bu camıanın içinde her önune gelen terledı herkesten özur diledi. Örneğin Ümit KARAN la olan mubaeetiii cıktı şey gibi kac kere özur diledi ve Fatih TERİM ile olan durumu Fatih hoca aradı baya bu hoca bozuntusa saydı bu hiç bişi diyemedı şimdi de balili yi tek buldu sallıyor ama bu işelr kolay değil
|
ulan erman senı iii bilirdik meğerse kötunun önde gidenıymıssın tüüü senın suratına terbiyesiz adam senın ne hakkın warda sivasspora hakaret ediyon lan küfür ederdim ama sivaslıyım bana yakışmaz o erman gibilerine yakışır
|
-->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
erman toroğlu böle aptalca eleştiriler yaparak gündemde kalmaya çalışıyor?bi ara fenere takmış tı şimdide sıra bize geldi galiba?asıl hakemler bizimle fare gibi oynamakta,rezil ediyolar maçı yinede balili suçlu oluyo??bırakın erman konuşsun..
|
ERMAN TOROĞLU DEDİĞİN ADAM ANKARANIN GECEKONDU DİYE TABİR EDİLEN ÇİN ÇİN MAHALLESİ ÇOÇUĞU O ADAM HER AN HER ŞEY YAPABİLİR BİRAZ(AKILDAN) SAKAT
|
ii günler sivaslı kardeşlerim öncelikle yiğido atilla seni tebrik ederim çok güzel bi konuya değindin gece bernde izledim adi insanı ARKADAŞLAR DEDİKLERİME KULAK VERİN ERMAN TOROĞLUNA NASIL ULAŞABİLECEĞİMİZİ BİLİYORUM [url]www.maraton.com.tr[/url] ADRESİNE GİRİN ORDA İLETİŞİM BÖLÜMÜ VAR VE ŞİKAYET EDİN ERMAN TOROĞLUNU HADİ KARDEŞLERİM HADE CANLARIM
|
Sevgili yigidolara cok uzaklardan binlerce selam ..bende katiliyorum erman toroglunun *****ligina adam futbolcu ikende ayni ??? simdide ayni lig tv de konusuyor istedigi gibi bazi takimlari büyütüyor bazilarini yerin dibine vuruyor hakemkende ayniydi ??? yani lig tv de yorumculuk yapinca dünyanin tek hakimi oldugunu saniyor ondan ne köy olur ne kasaba onun gözünde 2.3 takima düsmanliktan baska bir seye yer yok yeterki biz birlik olup kenetlenelim ..sonsuz selamlarim tüm yigido alemine .Kaya
|
-->: --->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[QUOTE=erenfiliz;210338]arkadaşlar gerçekten erman toroğlu ayıp etmiş. geçen hafta da kanal a kanalında haydi maça proğramında bir yorumcu balilinin ayakkabısını çıkarmasının yanlış olduğunu söylemişti. vastel maçından sonra da yorumcular balilinin topun üstünde dans etmesinin yanlış olduğunu söylediler. balilinin oyun kuralları dışında bi hareketleri olmuyor ki.sadece biraz profesyonelce davranıyor o kadar. sadece erman toroğlu değil bütün yorumcular balili ye yüklenmeye başladı. arkadaşlar takımımızın ve taraftarların balili gibi yüksek kapasitede, futbolu bilen, gol yollarında etkili olan takımın göz bebeği bir futbolcuya sahip çıkması gerekir. değerli yöneticilerimizin ve büyük başkanımızın bu futbolcumuza sahip çıkacağından eminim.[/QUOTE]
Eren haklı, Manisa maçında Balili'nin köşe gönderinde yaptığı tam bir profesyonel işi. Hem rakipleri üzerine çekip oyuncu eksiltiyor hem takım arkadaşlarının hücuma organize olmalarını sağlıyor, hem de rakiplerin morallerini bozuyor. Keşke verdiği pastan yapılan orta gol olabilseydi:) . Lig tarihinde ders olarak gösterilebilirdi. Ayakkabı ile yaptığı telefon konuşması da tribünleri coşturacak çok hoş bir hareketti.:D |
Manısa macındakı olay tam bi komedı neymış rakibi küçük düşürücü imiş ya şimdi Ronaldinho ya yahu dur sen cok calım atıyon rakıp takım top alamıyor ayağından böylece sden rakibi küçük düşürüyorsun mu diyecek tam bi komedi ya yanı güleriz ağlanacak halimize ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19. |