![]() |
-->: KARTAL´A GÖZDAĞI!
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Ben Atacagimiz golleri santraforlardan beklemiyorum süpriz golcüler macin kaderini degistirecek Balili ve M.yildiza cok iyi önlem alirlar duran toplardan goller bulacagiz Servet veya ortasahadaki futbolculardan bekliyor[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: --->: KARTAL´A GÖZDAĞI!
[QUOTE=sandal5877;213317]11;e 11 oynarsak mutlaka yeneriz ama ne yazıkki futbolda
çirkeflik kol geziyo dünkü macta baki serdar atılmalıymış ben maçıda izlemedim ama yorumları okuyomda insallah bize karşı hakemler dürüts olur o zaman yenebiliyosa yensinler herşey SİVAS İÇİN...[/QUOTE] aynen katılıyorum 11' e 11 oynarsak beşiktaşı dağıtırız ama 11' e 14 oynarsak durum kotu |
[QUOTE=sandal5877;213317]11;e 11 oynarsak mutlaka yeneriz ama ne yazıkki futbolda
çirkeflik kol geziyo dünkü macta baki serdar atılmalıymış ben maçıda izlemedim ama yorumları okuyomda insallah bize karşı hakemler dürüts olur o zaman yenebiliyosa yensinler herşey SİVAS İÇİN...[/QUOTE] BNDE SANA KATILIYORUM KARDES BN İZLEDİM HAKEM BJK KOLLUYO İNŞ. BİZİM MAÇTA DÜZGÜN Bİ YÖNETİM OLURSA KESINLIKLE BU MAÇ BİZİM AMA BJK MAÇLARA 14 KISI CIKIYOR 2007 most impressive screensavers myscreensavers.info |
[QUOTE=yigido_furkan;213363]BNDE SANA KATILIYORUM KARDES BN İZLEDİM HAKEM BJK KOLLUYO İNŞ. BİZİM MAÇTA DÜZGÜN Bİ YÖNETİM OLURSA KESINLIKLE BU MAÇ BİZİM AMA BJK MAÇLARA 14 KISI CIKIYOR
HAKEMINDE BESIKTASINDA TÜYLERINI YOLACAGIZ |
--->: KARTAL´A GÖZDAĞI!
inşallah birinci maçtaki gibi bu maçıda alacağız
|
Memo basarilariyin devami gelir Insallah ve sen milli takimda kalici olursun. Dedigin gibi özgüven cok önemli, malesef pecze zamaninda özgüven eksikligi vardi ve oda malesef senin taraftarlardan (bende dahil) elestirilmene yol acmisti. Yildizin daim parlar Insallah.
|
EĞER FUTBOLCULARIMIZ YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYARAK ve TÜM YİĞİDOLARIN DESTEĞİNİ ARKASINA ALACAK OLURSA GALİBİYET ÇOK RAHAT OLUR VE RAKİBİMİZ KUPA YORGUNU BİZ BU MAÇTAN EN AZ 1 PUAN ÇIKARTIRIZ.
|
sim haydi sivasspor senden bir zafer daha bekliyoruz sivasspor.3.bjk.1 inşallah böyle biter 4 eylülü bjk dar edelim çılgın sivaslı o şimdi asker bingöl jöh jandarma özel harekat taburu şafak 12 densonr asadece 011 başka yok bekle beni sivas:D
|
Bu maça beşiktaş yorgun olarak çıkacak bu yüzden avantajlı sayılırız bakinin üzerinden oymarsak bu maçtan rahat kazanabiliriz
|
arakaş moral bozmayalım en büyük sivasssssse arkadaşlar maçabilet aldım çok muttluyummm!!!!!!!!!!!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |