![]() |
--->: SİVAS-BJK 4.RANDEVUDA.
[COLOR="Blue"]bu randevu kaçmaz 4.randevudada beşiktaşı inşallah eli boş göndeririz[/COLOR]
|
ben sivasliyim ve besiktasliyim sivas garentliedi ligde kalmayi ve bjk sampiyonluga oynadi icin ben bjk yi tutuyorum bu macta sevgiler
ve köln den sivasa slm lar ahh memleketimi özledim yine |
[QUOTE=besiktas58;213676]ben sivasliyim ve besiktasliyim sivas garentliedi ligde kalmayi ve bjk sampiyonluga oynadi icin ben bjk yi tutuyorum bu macta sevgiler
ve köln den sivasa slm lar ahh memleketimi özledim yine[/QUOTE] [COLOR="Blue"]beşiktaş yenerse sevinirmisin sivasspor yenilirse üzülürmüsün[/COLOR] |
-->: SİVAS-BJK 4.RANDEVUDA.
bu maçı alıcaz baska yolu yok eger ilk yarıyı önde veya berabere bitebilirse dagıtırız saten yorgun bjk bide rakım olayları var maç gündüz önemli olan ilk yarıyı önde bitirmek öyle yada böyle bu maç bizim2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info |
-->: --->: SİVAS-BJK 4.RANDEVUDA.
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;213655][COLOR="Blue"]bu randevu kaçmaz 4.randevudada beşiktaşı inşallah eli boş göndeririz[/COLOR][/QUOTE]
aynen katılıyorum. . |
Yol şu kartalın tüylerini tıpkı inönüdeki gibi !!!!!!
|
[B][COLOR="Navy"]Insallah kazanacagiz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
yiğidosun şampiyonsun anadolu gururusun
sivas galip gelicek iddaacılara duyurulur:)) |
arkadaşlar gazetelerde çıkan haberleri okudunuz mu sözde Otelde Beşiktaşın yemeklerine zehir koyacakmışız:D
|
[B]Statla canlı yayındayım millet şu an . benim amcaoğlu maçta tribünler tamamen dolmuş şu an.Haydi sivasım göster gücünü!!![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29. |