![]() |
PEK ISTEYEREK GELMEDI.AMA FAYDALI OLACAGINA INANIYO :wink: RUM.CAMIAYA HAYIRLI UGURLU OLSUN :wink:
|
[size=6][color=blue][b]hayırlı ugurlu olsun... başarısını konusmaya gerek yok zaten... türkiyedeki en basarılı kalecilerden kendisi...[/b][/color][/size]
|
Bence de iyi bir transfer oldu? Trabzonspor beklentileri yüksek olan ve hedef bir takımdı. Orada ister istemez bir stres söz konusu oluyor futbolcularda. Sivasspor ise süpriz bir takım. Başarımızı biz kendi içimizde yakalayıp, rakiplere kapalı kutu olacağımız için futbolcular daha rahat oynayacak. Zaten bu seneki hedefimiz 9unculuk...Bu hedefte de tüm futbolcularımız inanın başarılı olacak. Petkoviç, Mohammed Ali, Anderson ve Diss hepsi başarılı olacak ve adından söz ettirecek...
|
[quote=nicolasdasouza58]Bence Hatali bir transfer benim dusuncem bu.
Cunku Yabanci kontenjanimizi kaleciyle azaltmamiz hic iyi degil yavuz gibi kaleci dururken neden aldik ben anlamadim gerci yavuzuda bursapor aldida iyi kaleciydi aslinda yavuz, yada Recep´´i alsak daha iyi olurdu cunku oda genc ve iyi bir kaleci en azindan petkovic den iyi cunku bazen petkovic cok buyuk hatalar yapiyor mesela gecen seneki trabzonspor ´2 4 Galatasaray maci. Bunlar benim gorusum.[/quote] tamamen seninle ayni fikirdeyim yabanci kontenjanimizi kaleci ile doldurmayacaktik sonra oyle ahim sahim bir kaleci degilki ya,bizim Yavuz daha iyi idi.Ins yuzumuzu kara cikartmaz [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img112.imageshack.us/img112/9901/sivasspor0gt.gif[/img][/URL] |
[size=6][b][i]Ben halen Trabzonspor bu kaleciyi neden gönderdi onu düşünüyorum...
Ama şunu söylebilirim;Sivasspor bence Türkiyedeki en iyi 5 kaleciden birini aldı...Artık kalemiz emin ellerde...[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][size=6][b][i]Ben halen Trabzonspor bu kaleciyi neden gönderdi onu düşünüyorum...
Ama şunu söylebilirim;Sivasspor bence Türkiyedeki en iyi 5 kaleciden birini aldı...Artık kalemiz emin ellerde...[/i][/b][/size][/quote] okadar ahim sahim kaleci degilde ondan onlar bisey biliyorlarda gonderiyorlar adamlar 22 yasinda gelcegin en iyi kalecilerinden birini aldi. |
Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza
|
Eski kalecimiz Yavuz la Petkoviç in ortak bir özelliği var.
Her ikiside kurtarılmayacak topları kurtarıyorlar,yenilmeyecek golleride yiyorlar .İyi olur inşallah... |
[quote=serkankustarci]Eski kalecimiz Yavuz la Petkoviç in ortak bir özelliği var.
Her ikiside kurtarılmayacak topları kurtarıyorlar,yenilmeyecek golleride yiyorlar .İyi olur inşallah...[/quote] yani ayni rustu :lol: not abi bu sefer silme :lol: :lol: |
[quote=nicolasdasouza58][quote=serhankaburcuk][size=6][b][i]Ben halen Trabzonspor bu kaleciyi neden gönderdi onu düşünüyorum...
Ama şunu söylebilirim;Sivasspor bence Türkiyedeki en iyi 5 kaleciden birini aldı...Artık kalemiz emin ellerde...[/i][/b][/size][/quote] okadar ahim sahim kaleci degilde ondan onlar bisey biliyorlarda gonderiyorlar adamlar 22 yasinda gelcegin en iyi kalecilerinden birini aldi.[/quote] [size=6][b][i]Kalecilerde en önemli olay bence tecrübedir...Bence tecrübesiyle bize çok şey katacak Petkoviç...[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48. |