![]() |
-->: Diyarbakır Taraftarı-BizGrubu
bizim eski kaptanımız muhammed ali kurtuluşa başarılar diliyorum ve diyarbakırsporun bir an önce süper lige çıkmasını istiyorum..başarılar dilerim doğunun yıldızına...
|
--->: Diyarbakır Taraftarı-BizGrubu
TŞK ARKADAŞLAR SİZLEREDE LAYIK OLDUGUNU YERE ÇIAKRSINIZ İNŞALLAH
|
Şanssız takım [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]DİYARBAKIRSPOR[/COLOR][/FONT] sizin yeriniz süper liğ ama şanssızlık yakanızı bırakmıyor kos koca bir şehrin takımı 2 liğe ben şahsen yakıştıramıyorum inşallah en kısa sürede süper liğe cıkarsınız liğlerimize tekrar heyecan gelir tekrar renklenir yeni sezonda başarılar dilerim kardeş takım [FONT="Arial Black"][COLOR="SeaGreen"]DİYARBAKIRSPOR[/COLOR][/FONT]
|
saolun qardaşlarım
..................... |
[B]Bir Rakip takım taraftarı olarak Sivasspor sitesine mesaj atmanız ne de hoş olmuş:)
Başarılar ;)[/B] |
[COLOR="Red"]DİYARBAKIR SPOR KULÜBÜNE BAŞARILAR DİLERİZ
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ[/COLOR] |
[B]ßeyler Hoşgeldinizde Ya Diyarbakırda Taraftar Grubu Varmıydı ßen Yeni Duydum Yaws [/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Mumammed Ali Kurtuluş'a başarılar ve selamlar. Samsun'a gideceğini duyduk bir ara. durumdan haberdar olan var mı. [/COLOR][/B]
|
+++++++++++++++[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]resmen reklam yapmışsınız[/COLOR][/QUOTE]+++++++++++++++
|
-->: --->: Diyarbakır Taraftarı-BizGrubu
[QUOTE=leblebi82;220525][B][COLOR="Indigo"]Mumammed Ali Kurtuluş'a başarılar ve selamlar. Samsun'a gideceğini duyduk bir ara. durumdan haberdar olan var mı. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]kocaelliyle anlaştıı muhammed ali[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |