![]() |
--->: -->: ALTYAPI SEÇMELERİ
[QUOTE=myway;221711][B]İnşallah iyi oyuncular gelir ve kendilerini gösterirler.
Ancak 89-90 doğum lular için gün seçimi çok yanlış olmuş. Her ne kadar Öss den sonrasına da alınsa , kimsenin ben öss den çıkıp oraya seçmelere geleceğini düşünmüyorum. Onlar için başka bi tarih belirlense daha hoş olurdu... Saygılar selamlar...[/B][/QUOTE] sana katılıorm myway ben uzun zamandır bu fırsatı bekliodum o gün öss'ye giricem.başka güne alınsa çok güzel olucak. |
--->: ALTYAPI SEÇMELERİ
[B]tarihler kötü olmuş biraz daha sonraya alınabilirdi[/B]
|
[B]88 li leri neden almamışlar onalrın günahı ne???[/B]
|
ALLAH HAYIRLISINI NE EDRSSE O OLSUN BENDE SİVASLIYIM SİVASIN ALT YAPISINDA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUM 1991 DOĞUMLUYUM AMA HASTAOLDUĞUM İÇİN VE BENİ DE ALAMAZLAR DİYE BAŞVURU YAPMADIM SİZCE SİVAS HALKI OYNASAM MI BU KULUPTE KALECİLİĞİM ÇOK İYİ CEDİR BANA CEVAP YAZARSANIZ ÜYE ADIMADA CEVAP YAZIN
|
-->: ALTYAPI SEÇMELERİ
bu seçmeler niye Sivas ta yapılmıyor yaw olmaz ki
|
[QUOTE=Anatolia1908;221669]ufak kardesler secılcek bu sefer gecen sene ki a takım secmelerınde 10-15 kısı reis lerde izlemistik SONMEZ abımız de oradaydı ..
yine orada olacagız ÜSküdar atkımız polarımız ıle .. paf da olsa Bu semtte hiçbiri sahipsiz değil ..[/QUOTE] Yaw kardeş. bu REİS ne oluyor. seçmelerde başkan mı,yada seçmeler için yetkilimi. |
güzel kaliteli oyuncular yetişir inşallah
|
secmelere bende katılacagım ama sınavdan cıkıp yetişebilirsem.inşallah yetişirim.sivaslıyım ve kendime güveniyorum.sivasspora uzun yıllar hizmet etmek istiyorum.
|
Gencler için iyi bir fırsat bu fırsatı iyi değerlendirin gencler secmelerde başarı gösterirseniz bu sizin geleceğiniz istikbaliniz olabilir genc yeteneklerimize şimdiden başarılar dilerim sivassporumuza hayırlı olsun
|
Çorum ada gelin lütfen sivasspor da oynamak cook ısterım
yetkililere duyrulur.Çok güzel ve kaliteli defns ım dogum tarihim 1994 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |