SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DESTEK BEKLİYORUZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11436)

Sivaslibey 07.06.2007 00:02

--->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.

Bir senede çok iyi para toplamis oluruz. Ben Fransa'da kaliyorum ve Fransa'da çok Sivasli var. Sivasli tanidik çok Fransa'da, hepsinden böyle bir kampanya destek olmalarini isterim, kesin hepsi katilir.

tayfun5883 07.06.2007 18:04

--->: DESTEK BEKLİYORUZ...

ya arkadaşlar umarım para toplanır sivasspora umarım banka hesabı açıldığında sivasspor adınaa bu söylenen sözler lafta kalmaz

kucukfırat 07.06.2007 19:13

bu sezon ligde 4 ankara takımı oldu(gençler birliği,gençleerbirliği oftaş,ankarasporve ankaragücü)buda demekdirki bende sivasın 4 maçında staddayım elimden ggelenin fazlasını yapacağım bu demek değilki sadece ankarada kalacağım ankara ya yakın olan maçlarada geleceğim

altuntas58 07.06.2007 19:23

-->: DESTEK BEKLİYORUZ...

Herkes elinden gelen desteği vermeli kimimiz maddi kimimiz manevi desteklerimizle [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORA[/COLOR][/FONT] gereken yardımlarımızı yapalım [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORUN[/COLOR][/FONT] gercek sahipleri biz yiğidolarız ve bu takımı desteklemekte bizim asli görevimiz

Sivas_SporLu58 07.06.2007 19:38

Sivas'Lıyım DiYen HerKesDen YarDım BekLiyoruz VarıMıZı yoguMuzu KoyMamız Lazım GardaşLArım Bu şehrin KalKınMası iÇin Sivasspor'A İhtiYac Var oNun iÇib HerKesİn duyarlı Olması Gerekiyor..

Seninle Ağladık Seninle Güldük biz
Sevdamız Uğruna Cok Can Verdik Biz
Kırmızı Ölüm OLsun Beyaz Aşkımız
Herkese Nasip Olmaz Biz

SİVASLIYIZ

sivas_kangallı 07.06.2007 20:25

elimizden geldiği kadar destek olalım....

Sivaslı_yigit_o 07.06.2007 20:38

ya kardeşlerim hep birlikte bu tesise müeseseye birlik içinde sahip çıkalım ve inşallah gelecek seneye maçlara bütün sivaslılar gelir ler

yerliturkuaz 07.06.2007 21:04

Arkadaşlar fikirler güzel ama bu bizim bir ytl vererek olacak iş değil yanlış anlaşılmasın demek istediğimde elbet damlaya damlaya göl olur. Benim demek istediğim Sivaslı bir çok iş adamı var bunlar elini cebine atsa emin olun o zaman çok şeyler değişir biz ise türbinleri ful doldurarak zaten takımımıza en büyük desteği vermiş oluruz

gardasin.58 07.06.2007 21:31

GARDASLAR Hepinizin fikrine saygi duyyorum icinde bulundugunuz toplumu
ne kadar taniyorsunuz ??? herkesle konustugun zaman mangalda kul birakmazlar herseyiile destek vereceklerini soylerler ama malesef eller cebe deyince 3-5.kisiden baska kimseyi bulamazsin 5,arkadas danimarka sivasspora 4 ay önce destek kampanyasi baslattik iki tane bedava gazetede ilan yaptirdik
ama malesef bekledigimiz ilgiyi göremedik malesef yinede gercekten gonul veren üc-bes kisiye kaldi...
Allaha amanet olun.
yusuf sahin
Danimarka

Ertugrul 08.06.2007 05:35

Sivasspor şehrimizin marka değeri,bizleri bir arada tutan önemli bir etmen ve
herkesin imkanları ölçüsünde takımı maddi ve manevi olarak destekleyeceğine inanıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19.