SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11441)

ReDYiGiDo 08.06.2007 15:31

-->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

Sivasımıza hayırlı olsun..........

Fatih Bayrak 08.06.2007 15:38

--->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

[COLOR="Blue"][B]Arkadaslar üzülerek söylüyorumki bizler cok ama cok geckaldik tanitim konusunda.
Sivas imiz Yigidosuyla,Sivassporuyla,kapl icalariyla,halisiyla,kangaliyl a ve bircok seyiyle zengin bir sehir.
Bizler Almanya ve Avrupada elimizden geleni yapiyorsakta yinede cok yetersiz kaliyoruz.
Bu konuda [url]www.Sivasspor.com[/url] , [url]www.sivaslilar.net[/url] , [url]www.sivastuning.com[/url] cok basarili islere imza atti.
Her zaman heryerde konumuz Sivas oluyor.
Inanin bizim Balikli Kaplicamiz (Balikli Cermik) herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydi ki, iyiki yok inanin cok ama cok farkli bir durumda olurdu hayel edilemeyecek durumlarda yapar ve dunyada duymayan kalmazdi.
Agiz propagandasi ile bile olsa duyulduguna göre dünyanin herkösesinde birazda reklam, tanitim olsa inaniyorumki Kangal ilcemiz simdiye kadar Sehir olurdu.
Yinede zararin neresinden dönersen kardir diyip,tanitimimizi heryerde yapmaliyiz..[/B][/COLOR]

NİHAT_EKİCİ 08.06.2007 15:46

BENDE GİDİYORUM. SİVASIMIZ İÇİN HER SİVASLIYI HER YİĞİDOYU ORADA GÖRMEK İSTİYORUZ HAYDİ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR HEP BERABER SİVASI TANITMAYA TAKSİME.

Engin58 08.06.2007 17:07

[B][COLOR="DarkRed"]Iyi eglenceler hosca vakit gecirmelerini temeni ederim istanbuldaki saygi deger hemserilerimin .Saygilarimla...[/COLOR][/B]

mermer yusuf 09.06.2007 17:08

[QUOTE=SivasLady;221808][B]insallah cok güzel gecer ve katilim cok olur
dilerim Istanbuldaki hemserilerimiz Sivas`imizi en güzel sekilde tanitirlar
Sehrimizi her zaman her yerde elimizden geldigi kadar cok iyi tanitmaliyiz.
Kurulmus olan [url]www.sivaslilar.net[/url] sitemizde en iyi sekilde tanitmaya calisiyoruz.
Sivas`imizla ilgili bir cok seyi orada bulabiliriz.
Insallah basarili calismalar olacak[/B][/QUOTE]

HAKLISIN ABLA.
ANCAK
BURADA OKUYAN KİŞİ SİVASLILAR.NET E GİRMİYOR İŞTE.BURDA SPOR HABERİ OLSA SADECE DAHA İYİ.SİVASLILAR.NET İN KOSKOCA LİNKİNİ MERAK EDİP GİRERLER.HABERİN DEVAMI ORDA GİBİ YÖNLENDİRMELERİ YANLIŞ BULUYORUM.ZATEN LİNK VAR.HEMDE GÖRÜNTÜLÜ İNSAN ZATEN GİRER.AMA HERKEZ ÇÖZMÜŞ.SPOR SİTESİNDE OLAN ORDADA VAR.GİRMEĞE GEREK YOK GİBİLERİNDEN TAVIRLAR ALABİLİRLER VE ALIYORLAR DA.BU KONUYU İYİKİ HATIRLATTIN BANA ABLA.ÖNEMLİ BİR KONUYDU.BURDA YAYINLANAN BU TÜR KONULARIN ORDA OLDUĞUNU BİLENLER ÇOK.GİRMEM ORAYA DEMELERİ DE DOĞALDIR.HAKKATEN ÖNEMLİ KONU HAA.VALA BAK.HER İKİ SİTEDE AYNI HABER.BURA SPOR OLSUN SADECE.

Divriği58- 09.06.2007 17:53

bu arada TANITIM KAPSAMINDA OLUCAKMI BILMIYORUM AMA EGER SIVASSPOR LİSANSLI URUNLERI SATILIRSA FAYDALI OLUR BEN DE BİR İSTANBUL LU YİĞİDO OLARAK ORDA OLACAGIM

zaralım 58 09.06.2007 20:49

böyle bir tanıtımın SİVAS açısından çok avantajı olduğunu düşünüyorum hemde 2,5 milyon SİVAS'lının bulunduğu bir kentte

Divriği58- 11.06.2007 00:46

[QUOTE=Divriği58-;222241]bu arada TANITIM KAPSAMINDA OLUCAKMI BILMIYORUM AMA EGER SIVASSPOR LİSANSLI URUNLERI SATILIRSA FAYDALI OLUR BEN DE BİR İSTANBUL LU YİĞİDO OLARAK ORDA OLACAGIM[/QUOTE]

bu konu USTUNDE DURULMALI DIYE DUSUNUYORUM SIVASLI BIRCOK INSAN IYI BIR TANITIM SONUCU ORDA BULUNABILIR VE LISANSLI SIVASSPOR URUNLERINE SAHIP OLABILIR BURDA OZELLIKLE SIVAS DERNEKLERINE BUYUK IS DUSUYO HALKI BILGILENDIRMEK LAZIM AFFISLER ASMAK LAZIM

SİVASSPOR YÖNETİMİDE FORMA ATKI SAPKA SATSIN DERIM

Divriği58- 11.06.2007 00:53

[QUOTE=uveyik;210711][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/5097/1217haziransivastanitimrw1.jpg[/IMG][/QUOTE]

BU PROGRAM HER YERE ASILMALI SİVASIMIZI IYI TANITMAMIZ LAZIM

elvan akpunar 11.06.2007 01:06

ÇARŞAMBA GÜNÜ ORADAYIM YA NASİP

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55.