![]() |
[size=6][color=blue][b]sükretmem için bazı sartlar olması gerekmez!!! senin dusuncen olabilir yazıyı okursan zaten oluruz demedim, olursak başarılı dedim!!! istersen anla sonra eleştiri yapmaya çalış!!![/b][/color][/size]
|
[size=6][b][i]Arkadaşlar Sivasspor yakında süper bir forvet daha alındıktan sonra transferi kapatacak...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=6][b][i]Arkadaşlar Sivasspor yakında süper bir forvet daha alındıktan sonra transferi kapatacak...[/i][/b][/size][/quote]
yöneticilerde öyle diyor ama fenerbahçeden 1 ve ya 2 oyuncu daha alınacak tahminim gürhan kiralık , kemal kiralık |
Şu andaki mevcut kadroya ve Lorant'ın 3-5-2 düzenine göre
Petkoviç Diss Sergio Hayrettin Müslimcan Musa Kuş Hakan Bayraktar Ertuğrul Cem Karaca Mehmet Yıldız Andersson |
[quote=sivasli60]Şu andaki mevcut kadroya ve Lorant'ın 3-5-2 düzenine göre
Petkoviç Diss Sergio Hayrettin Müslimcan Musa Kuş Hakan Bayraktar Ertuğrul Cem Karaca Mehmet Yıldız Andersson[/quote] kardeş güzelde muhammed ali yi her halde unuttu mehmet yıldız yerine onu koysan daha güzel |
[quote=Bilmiyorum]bence
kaleci 1-Petkoviç defans 2-fran sergio 3-diss smail 4-müslimcan 5-hakkı ortasaha 6-cem karaca 7-hakan bayraktar 8-ertugrul 9musa kus forvet 10-m.ali Kurtuluş 11-Anderson çok iyi kdaro 4-4-2[/quote] |
Orta sahanın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Forvet te Anderson un yanına hareketli ve rakip Defansı yıpratıcı birine ihtiyacımız var. |
BENCEDE ORHAN ABI
imza |
[quote=Orhan_Nilay]Orta sahanın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Forvet te Anderson un yanına hareketli ve rakip Defansı yıpratıcı birine ihtiyacımız var.[/quote] [size=6][b][i]Evet size katılıyorum...Bence ortasahaya yırtıcı pres yapan bir adam lazım...Ve forvetede Andersonn' un yanına bir adam alınmalı...[/i][/b][/size] |
1- Petkoviç
2- Musa Kuş 3- Hakkı 4- segio 5- Smail Dıss 6- Cem Karaca 7- Hakan Bayraktar 8- Dias 9- Anderson 10- Muahammed Ali 11- Mehmet Yıldız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |