![]() |
--->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
[QUOTE=SEMİH-58;224054]Başkentli Yigidolar olarak kendi polarımızı yaptırıyoruz.
ankardaki tüm sivaslıloar bizle irtibata geçebilir polarlar kullanışlı olacagı için ister maçlarda isterseniz günlük hayatta kullanabilirsiniz.bazı hayırsever sivaslılarda bize isterlerse maddi destekde bulunabilirler unutulmasın ki hiç bir şey karşılıksız kalmaz.[b]ALMAK İSTEYEN VARSA özel mesaj ile bizimle irtibata geçebilirler veya burada kendi isimlerini ve mail adreslerini belirtsinler.POLAR BAŞI [u]12 YTL[/u].[/b] [b]ARKASINDA BÜYÜK BİR ŞEKİLDE AŞAGIDA BELİRTTİGİMİZ RESİM OLACAK ÖN TARAFDA CEP BÖLÜMÜNDEDE KÜÇÜK BİR ŞEKİLDE YER ALACAK[/b] [URL=http://imageshack.us][img]http://img526.imageshack.us/img526/7304/baskentlygdolarpolar4fa5.jpg[/img][/URL] [color=red] POLAR ALACAK OLANLAR Semih (Reis)..........2 tane 1967_CLUB_ERDİ....4 tane Murat...................2 tane Mesut...................1 tane Tugay...................1 tane muhammed(cley).....1 tane[/color][/QUOTE] kardes bnde bitane istiyorum ama söle yaptıra bilirseniz yigidolar heryerde olabilir kastmonudayım [email]cebrail.58@hotmail.com[/email] tabi olursa |
[QUOTE=cebrail_58;224112]kardes bnde bitane istiyorum ama söle yaptıra bilirseniz yigidolar heryerde olabilir kastmonudayım [email]cebrail.58@hotmail.com[/email] tabi olursa[/QUOTE]
gardaş biz ankaradaki arkadaşlara yaptırıyoruz keşke imkanımız olsaydı sanada yaptırabilseydik. |
[QUOTE=1967_Dernek_Serkan;224073]logonuz hiç hoş deil benim nacizane fikrim[/QUOTE]
fikrini açıkladıgın için teşekkürler gardaş önemli olan zaten logo degil biziz..;) |
_hım anladım önemli olan başkentli yiğidolar hayırlı olsun sivasspor için_
|
bende başkent deyimde semih nerden alcaz ne kadara alcaz....
|
-->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
başkentli yiğidolara yakışır....
|
[B]birincisi polar tasarımı merkez tayfanın polarlarına benzemiş ikincisi sivasspor logosu için klüpten izin almanız gerekiyo[/B]
|
--->: -->: POLAR YAPTIRIYORUZ!!!!!
[QUOTE=doludolu;224200][B]birincisi polar tasarımı merkez tayfanın polarlarına benzemiş ikincisi sivasspor logosu için klüpten izin almanız gerekiyo[/B][/QUOTE]
o resım arkası ve önü logo içinde izin alırız |
hayırlı olsun inş. cok sayıda istek olur
|
[QUOTE=TRAPER;224156]bende başkent deyimde semih nerden alcaz ne kadara alcaz....[/QUOTE]
[email]pini_felix_balili@hotmail.com[/email] irtibata geçersen yardımcı oluruz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23. |