![]() |
-->: STAD´DA HUMMALI ÇALIŞMA.
[QUOTE=yigiter187;224613]20bin kişilik stad bize dar geliyor herhalde..bu stadı bile zor doldurduğumuzu unutmayalım bence..bu kapasite gayet iyi...[/QUOTE]
Kardeş şimdilik dediğin doğru olabilir ama bu stad bir 20-30 yıl gider bu haliyle yani uzun vadeli yapılıyor bundan 5-10 sene sonra da aynı şeyler olacak değil bence de 30 bin kişilik stad olması şehir için en idealidir. |
STAD YENİ SEZONA YETİŞİRMİ
STADIN ÜZERİ KAPATILMASI YENİ SEZONA YETİŞİRMİ SİZCE
|
--->: STAD YENİ SEZONA YETİŞİRMİ
ARKADASLAR BENDE PORJEYLE ILGILI BIRAZ BILGI VEREYIM 12 TANE KOLON DİKİLECEK VE RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 12 KOLONDA STADIN DISINDA OLUCAK TRBUNUN ICINDEN KOLONLAR ,DIREKLER GECMIYCEK BOYLELIKLE TARAFTAR TRBUNDE KOLONLARA DENK GELIP RAHATSIZ OLMAYACAK AYRICA CALIŞMALARIN %45 İ SUAN RESIMLERDE GORULEN KOLON CALISMASI OLDUGU BELIRTILDI STADIN EN GEC LIGIN ILK HAFTASINDA BITECEGI ACIKLANDI
BU ZATEN STADIN RESIMLERININ OLDUGU SAYFADA ACIKLAMA YAPILDI GEREKSIZ YERE BIDAHA SAYFA ACMISSIN |
-->: STAD YENİ SEZONA YETİŞİRMİ
hic ligi kendi sahamizda acamicazmi ya
|
-->: STAD YENİ SEZONA YETİŞİRMİ
bence yetişmez şimdiye kadar hiç yetişmedi
|
bi bilgilendirme yapıyım
dun aksamustu arkadaslarla ugradık stada calısanlarla konustuk teslimi kasım ayında yapılıcak dedıler insallah erken biter |
yetişmez diye düşünüyorum 3-4 hafta oynandıktan sonraya anca yetişir faliyete geçer
|
Çalışmalar çok güzel gidiyor.Geriye dönüp baktığımızda son senelerde süper çalışmalar yapılmıştır.
Burada bu yönetimi takdir etmek gerekir.Emeği geçenlere Teşekkürler. |
--->: -->: STAD´DA HUMMALI ÇALIŞMA.
[QUOTE=BOUN;224628]İnşallah bir gün 30 bin değil 50 bin kişilik stada kavuşuruz. Olmayacak diye bir şey yok. İnsanlar hayalleri ölçüsünde yaşarlar ve hayalleri kadar büyüyebilirler.
Bugün yapılan tüm bu çalışmalar daha güzel günler için atılan adımlardır, bunu unutmayalım. Daha evvel yine değinmiştim, inşallah stadın üzeri tamamen kapatılır. Sayın Valimiz bu konuda destek olursa bu iş olur diye düşünüyorum. Destek bekliyoruz Sayın Valim!...[/QUOTE] Bir çok defa yazdım, ben hala tribünlerin üzerinin tamamen kapatılma kararından neden vazgeçildi, anlayabilmiş değilim. Umarım maraton tribünü üzeri kapatma işinden hemen sonra kalan kısımların da üzerinin kapatılması için çalışmalar yapılır. |
[B]Staddaki çalışmalarının bir an önce bitirilerek taraftarlarımızın ve takımımızın çok
daha güzel şartlarda ki başarılı bir Sivasspor hedefini görebilme arzusu umarım gerçekleşir.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:27. |