![]() |
--->: KUTAY SİVASSPOR'DA
amacım kimseyle tartışmak değil.
söylediğim tek bir kişi için değil... son bir haftadır aynı haberler farklı başlıklar altında yeniden açılıyor, eğer rastladıysanız bu haberlere tepkime hak verirsiniz... dediğim gibi amacım tartışmak, kimseyi kırmak değil. sadece daha dikkatli olmayı öneriyorum... sonuçta hepimiz sivasspor sevgisinden dolayı burdayız... bizim birbirimizle kavgamız olamaz. KILIÇ KININI KESMEZ.... |
konu açsak bile konusu aynı olunca mesaj olarak geçiyor.zaten aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle
|
-->: KUTAY SİVASSPOR'DA
inş. hallolur.genç oyunculara ihtiyacımız var.
|
hayilrisi olsun birden bi suru adam aldik ya inanamiyorum walla
|
-->: KUTAY SİVASSPOR'DA
bülent hocaya güvenimiz sonsuz işallah boşa çıkmaz kutayıda çok iyi değerelendireceğine inanıyorum
|
tanımıyorum ama inşallah iyidir hadi hayırlı olsun
|
[QUOTE=kakikli;226098]dediğim yanlış değil, arkadaşınız olabilir ama herkesin haber girmesi doğru değil!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
kardeşim herkes falan diye niteleme yapman doğru bir davranış değil biz sivassporla ilgili bir haber gördüm internette ve bunu ilk defada yapmıyorum ne zaman sivassporla ilgili bir habere rastlarsam bunu siteye yazıp bilmeyen veya görmeyen arkadaşlar olur diye paylaşmak istiyorum bunda rahatsız olmanı gerektirecek durumu anlayamadım neden deli oluyorsun anlam veremedim ha illada deli oluyorsan başka sitelerden takip edersin buraya gelip yorum yapmazsın biz faydalı olabileceği düşüncesiyle böyle bi haberi sivasspor sitesinde görünmesinin yararlı olabileceğini düşünmüştüm neden böyle kıl tüy yün şeylere deli oluyorum diye yazarsın anlamam.konu hakkında yorumun varsa yazarsın aksi halde bana yazdığım yazıdan dolayı sataşma hakkını vermez sana :mad: |
[QUOTE=DOCKA;226160]kardeşim herkes falan diye niteleme yapman doğru bir davranış değil biz sivassporla ilgili bir haber gördüm internette ve bunu ilk defada yapmıyorum ne zaman sivassporla ilgili bir habere rastlarsam bunu siteye yazıp bilmeyen veya görmeyen arkadaşlar olur diye paylaşmak istiyorum bunda rahatsız olmanı gerektirecek durumu anlayamadım neden deli oluyorsun anlam veremedim ha illada deli oluyorsan başka sitelerden takip edersin buraya gelip yorum yapmazsın biz faydalı olabileceği düşüncesiyle böyle bi haberi sivasspor sitesinde görünmesinin yararlı olabileceğini düşünmüştüm neden böyle kıl tüy yün şeylere deli oluyorum diye yazarsın anlamam.konu hakkında yorumun varsa yazarsın aksi halde bana yazdığım yazıdan dolayı sataşma hakkını vermez sana :mad:[/QUOTE]
BU YAZI SADECE SANA DEĞİL, VE AMACIM SANA SALDIR MAK DEĞİL.. BENİ ANLAYAMADINIZ... AYNI HABER AYRI AYRI İKİ BAŞLIK ALTINDA AÇILMIŞ. AYNI HABERİ TEKRAR AÇMAK SİZCE NE KADAR MANTIKLI!!! |
fikistür çekilmeden ne kombinesi ne açıklanması mantıklı yorumlar yazın
|
ya arkadaşlar ben bu konuyu açtığımda sabah 9:30 falan gibiydi ve forum konularında böyle bi başlık yoktu ben sivasta kalmıyorum bile sivassporu yanlızca internetten ve gazetelerden takip edip ancak böyle bilgi sahibi oluyorum ve neredn bi haber bulursam yayınlıyorumki sabah diğer sitelerden önce sivasspor.com u açan arkadaşlar varsa çok dolaşmadan takımımızla ilgili haberler edinsin diye benim kızdığım daha doğrusu alındığım benim nickame mim üzerine konuşmalar yoğunlaşmış yaptığım çalışmanın karşılığı bu olmas gerek diye düşünüyorum hem zaten aynı haberle ilgili bir kaç başlık olduğunda site yönetimi bu başlıları tek başlık altında topluyor bunun için kimse boşuna sinirlenip kendini heba etmesin herkes aynı amaç doğrultusunda burada buluşuyor kırıcı ifadeler kullanmamaya özen göstermek gerekiyor eğer yanlış ifadeler kullanıp kırıcı olduysam özür dilerim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51. |