![]() |
--->: Vitesse Arnheim- Sivasspor Tahmin ve yorumlar.
yaw sivasın hazırlık maçlarında bir sorunu var 3-0 öndeyken -33 berabere kalıyor daha önceki maçta aynıydı artık yeniyoruz diye maçımı oynamak istemiyoruz öyle bişey var ama o da en yakın sürede bitecektir :)
|
sivassporum bu maçı 2-1 alır diye düşünüyorum. gollerde mehmet ve baliliden gelir.
|
[QUOTE=Rovsen;230960]Bence mac Sivassporun 2-0 kalibiyyeti ile sonuclanacak.Ilgar Gurbanova sans verilerse kol atacagina inaniyorum.[/QUOTE]
:D BU NE YA KALİBİYYET'İ NE KOL'Ü BENCE 3-O DAN 3-3 BİTER SON DAKİKALARDA YERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. |
bence kalede akın oldugu surece savunmaya puyol roberto carlos helguera materazzıyı koy bız yıne gol yerız cunku adam akın genc ken olur boyle gelısır dıyoduk adam artık 3 yıldır aynı golu yıyo ızlerken sankı oncekı yılların vıdeosunu mu koydular dıyosun kendını bu kadar gelıstıremeyen bır futbolcu daha olamaz akını KOVUN DIYORUMMM
|
-->: Vitesse Arnheim- Sivasspor Tahmin ve yorumlar.
BNDE MAÇI 2 1 ALIRIZ GOLLERİ BALİLİ MUHAMMED ALİ ATAR
|
SIVASSPOR BÜGÜN VITESEYI GOLE BOGACAK. AKSAM RÜYAMA GIRDI HAYIRLISI
SIVASSPOR 4-2 VITESE |
iyi sonuç fazla önemli değil iyi oyun olsun yeter 1-2
|
Hadi hayırlı traşlar. İnşallah dediğiniz gibi olur da takımın morali yerine gelir.
|
BU MACI ALIRIZ AMA TAHMİNİM BU MACTA 2-0 ALMAMIZDIR GOLLERİDE : MEHMET YILDIZ . M.ALİ KURTULUSTAN GELİR....
|
Arkadaşlar bence Sıvaspor 3 - Vıtesse 1 olur..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51. |