![]() |
--->: SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM
Gerçekten güzel bir düşünce memelket sevgisini formasıyla gösteren hemşerimiz eğer uygulayabilirse sivasımıza katkısı olur örnek bir davranış helal olsun...
|
[B][COLOR="Indigo"]TORAMAN KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR. HELAL OLSUN[/COLOR][/B]
|
İNSANIN DOĞDUĞU YERLERİ UNUTMAMASI VE SAHİPLENMESİ GÜZEL BİRŞEY. UMARIM YAPACAĞI YATIRIM, KENDİNE FAYDA SAĞLADIĞI KADAR EN AZ 15-20 AİLEYEDE GEÇİM KAYNAĞI OLACAK TÜRDEN OLUR.
BRAVO İBRAHİM TORAMAN. . |
[B][COLOR="DarkSlateGray"]helal olsun ibrahim Toraman'a. Sabancı lissesinden aynı sene mezun olduk.[/COLOR][/B]
|
işte gerçek bir sivaslı başka diyecek birşey bulamıyorum....
[COLOR="Red"][B]SAGOL[/B][/COLOR] |
zaten ben bu adama bıtıyorum arkadaşlar
|
[COLOR="Blue"]geldiğ yeri unutmayıp maddi manevi destekte bulunan herkese sonsuz teşekkürler[/COLOR]
|
helal olsun ibrahime ben fenerbahçeliyim ama beşiktaşta sevdiğim tek adam herkes toroman gibi olsa saedce sivasta değil memleketin her yerinde futbol gelişiir.....
|
-->: SİVAS´A YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM
[B]Helal olsun İbrahim Toraman'a
imkanı olan Sivaslı'ların senin gibi düşünmesi memleketimizdeki işsizliği bitirir.Hayırlısıyla.İnşallah. Bütün Sivaslı'ları yatırıma bekliyoruz.[/B] |
[COLOR="Red"][B]TORAMINI BU DAVRANIŞI VE TUTUMU İÇİN KUTLARIM İNSANIN DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ YERLERİ UNUTMAMASI BAĞLARINI KOPARMAMASI ÇOK GÜZEL KEŞKE HERKEZ BÖYLE DÜŞÜNEBİLSE [/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |