![]() |
-->: balıkesirspor
balıkseri bir an önce 2.lig a ya lütfen.siz eskilerden büyük bi kulübsüzünüz ve yakışmıyor oralar size.
|
--->: -->: balıkesirspor
insallah bu seneden itibaren işi sıkı tutup adım adım 2.lig a ya cıkacagız biz taraftarlar da 3.ligi istemiyoruz 3.lig bize yakısmıyor
|
--->: balıkesirspor
balıkesır spora başarılar dileriz sivaslı YİGİDOLAR olarak
|
BALIKESIRLI KARDESIM SİTEMIZE HOS GELDIN.BALIKESIRSPORA BASARILAR DILERIZ..
|
BİZ BALIKESİRSPORLULAR OLARAK SİZ YİĞİDOLARA (SİVASSPORLULARA) TÜRKCELL SUPER LİGDE BASARILAR DİLERİZ İNSALLAH SİZLERİDE AVRUPA DA İZLERİZ
|
teyzem balıksirde avukat.severim balıkesiri ve altınoluğa her sene tatile giderim.potansiyelinizde var aslında ama bir an önce yönetim kaliteli transferlerle sizi lig a ya çıkarabilir diye düşünüyorum.bu işler istikrarlı transfer ve para dan geçer.bizde bi zamanlar oralardaydık ama 3.ligdeyken bile abilerinm deplasmana gidermiş ve takımı desteklermiş.düşünün işte bu zamana nasıl geldiğimizi.
|
BALIKESİR'E BAŞARILAR DİLERİM İÇTENLİKLE
|
herkese selamlar sivasspora basarılar ..
|
[B]--------------------------------------------------------------------------------
1 haftalık aradan sonra yine maça başlıyoruz bay olduğumuz haftada akhisar ve altınordunun galibiyetiyle bir maçımız eksik ve 4.sıradayız. aliağa üst sıralaraı hedefleyen bir takım bizim için zor bir maç olacak.[/B] |
paylasimin icin tskler baikesirspora da basarilar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |