![]() |
--->: 2 YILLIK KARNEMİZ
öğrenciyken bende sivasspor gibiydim:)
|
[B][COLOR="Indigo"]
Üçüncü senemizdeki ilk 6 hafta itibariyle tablo şöyle oldu. İki yılda oynadığımız Maç Sayısı : 74 Galibiyet : 34 Beraberlik : 19 Mağlubiyet : 26 Attığımız Gol : 85 Yediğimiz Gol : 91 Toplam Puan : 91[/COLOR][/B] |
normalde güzel işler başardık bu 2 yılda ama karnede güzel durmuo bu durumda diğer takımlara bakarsak karneleri berbat diyebiliriz
|
karnemiz çok iyi olmasada çokta kötü değil ama inşallah sivasspor bunu en kısa zamanda daha iyi duruma getirecektir arkadaşlar 2 yıllık puanımıza 91 denmiş bunda bi yanlışlık yok mu sizce çünkü ilk sezon 41 puanla tamamladık ikinci sezonumuzda ise 48 puan topladık 41+48 89 puan yapar gerçi 2 puan oynuyo bişey olmaz ama oda sonuçta bi hata dimi
|
bu sene daha basarılıyız insallah bundan sonra böyle gideriz...
|
Ben bu karnede bir tuhaflık sezdim.
Leblebi kardeşimize bu istatistikleri bizimle paylaştığı için öncelikle teşekkür ediyorum. Bana tuhaf gelen şu: galibiyet sayımız 24 iken; bu sezon istatistiklerini de eklediğimizde galibiyet sayımız 34 olmuş...?!? 24+4+(1)= 29 çıkıyor. Ben mi yanılıyorum yoksa ? Leblebi kardeşimden ricam: Yanlışlık varsa düzeltilmeli...! Belki de ben yanlış hesap yapmış olabilirim. Gözden kaçırdığım ya da eklenti yapmayı unuttuğum bilgiler varsa lütfen bilgilendirilmemi bekliyorum. |
-->: 2 YILLIK KARNEMİZ
[B]Ellerine sağlık... Bu karne daha da iyi olacaktır takdir getirecektir inşaallah...[/B]
|
[QUOTE=leblebi82;253121][B][COLOR="Indigo"]
Üçüncü senemizdeki ilk 6 hafta itibariyle tablo şöyle oldu. İki yılda oynadığımız Maç Sayısı : 74 Galibiyet : 34 Beraberlik : 19 Mağlubiyet : 26 Attığımız Gol : 85 Yediğimiz Gol : 91 Toplam Puan : 91[/COLOR][/B][/QUOTE] puanımız 106 şuan itibari ile :rolleyes: |
bu hafta galibiyeleri artı birlemenin zamanı gelmiş artık, haydi yiğidom ye bu hafta kestaneleri, şeftalileri
|
bundan sonra allahın ıznıyle 4 BUYUK OLUCAZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07. |