![]() |
--->: TRABZON YANDI..
oflu değilmisiniz hepiniz aynı...Olumune Trabzon,Olumune Akcaabat...
Turkıyede KUrtler nyse Trabzonda da Of lular!! |
[QUOTE=hakandemirezen;236220]Her sene Trabzonda bu tip olaylar oluyor Trabzon seyircisinin bu tavırları ilk değil sonda olmuyacak.Her zaman her yerde milliyetçilikleriyle övünen Trabzonspor taraftarı nın geçmiş dönemlerde gürcistan milli maçında gürcü bayraklarını açıp Milli takımımızın kalecisi Rüştüye ve ümit özat,a aleyhinde yaptıkları tezaharutları unutmadık.İçlerindeki fanatizmi bir türlü dindiremeyen sahada futbol oynamaya çalışan futbolcuya engel olmaya çalışan futbolun f sinden anlamadan stadlara gidip huzursuzluk çıkartan her maçlarında çirkin görüntülere sebeb veren Trabzon seyircisini kınıyoruz.Şimdi diyeceklerki 3 5 kişinin yapmış olduğu hata koca bir şehre mal edilemez.Edilir öyle bir edilirki hemde o biçim edilir.Çünkü bu 3 5 kişi ne hikmetse Trabzonda hiç bitmiyor bitmesi içinde bir çaba sarfedilemiyor.Trabzona giden taraftar gurubumuzun meç öncesi ve maç sonrası yaşanan olayları anlatmışlar okudum ve şoke oldum.Bize pkk yakıştırmasını yapan zihniyet ilk olarak çanakkale şehitliğine ordan edirnekapı şehitliğine ordanda sivastaki şehitliğe gidecek.TC nin temel taşlarının atılmış olduğu bu şehre ve insanına leke atmaya hiç kimsenin gücü ve kudreti yetmez.Şimdi 2.maçta 4 eylülde görüşürüz demiyeceğiz göreceksiniz milliyetçilik nedir sevgi nedir barış nedir kardeşlik nedir bunlarıda öğretecez sizlere bize taş atana biz çiçek te atmasını biliriz ama yeterki düşmanımız bile delikanlı olsun yeter bize.....[/QUOTE]
çokta delikanlısınızdırya siz orda 3-5 denyonun yaptıklarını trabzonspora maledemezsin hiç bi trabzon tarftarı böle bişi yapmaz mrk etme sen |
abi tmm haklı olabilrsiniz ama sacmalamayım..trabzon gibi bi takımın 2.lige düşürülmesi sacma
|
Ceza alacak oyuncularimiz takimin aslari. Bence bunun sikintisini cok cekecegiz gibi görünüyor. Eger sadece M.Yildiz kavga etseydi normal bir sekilde nefsi-müdafaa olurdu. Insallah iki mactan fazla ceza vermezler.
Bu densizlere hapis cezasi verilmesi lazim. Bütün Türkiye´ye kötü örnek oldular. Fenerin maclarinda da böyle oluyor hep. Fenerliler saatlerce stadyumdan cikamiyorlar. Buda Trabzonspor gibi güzide bir kulübümüze hicmi hic yakismiyor. Umalim da böyle seyler yinelenmesin.:confused::confused::confused: |
ARKADAŞLAR TRABZONA GEREKLİ CEZA FEDERASYON TARAFINDAN MUTLAKA
VERİLİR AMA BİZİM FUTBOLCULARDAN MUSA AYDIN ADINDAKİ ARKADAŞIN BİRAZ DAHA SAKİN OLMASI LAZIM NE O YA SANKİ FEDAYİ BEN ONUN TAVRINI HİÇ BEGENMEDİM BİRAZ DAHA SAKİN OLSUN DEGERLİ YÖNETİM BU ADAMA DİKKAT ETTSİN BAŞIMIZA ÇOK BELA AÇAR BENDEN UYARMASI |
-->: TRABZON YANDI..
BETER OLSUNLAR NEDEMEK 11 KİŞİNİN ÜSTÜNE 60 KİŞİ NİN GİTMESEİ
|
[QUOTE=murtiii19;236287]abi tmm haklı olabilrsiniz ama sacmalamayım..trabzon gibi bi takımın 2.lige düşürülmesi sacma[/QUOTE]
n,ye saçma yaw böyle bir ayıp başka nasıl cezalandırılır.sonra Juventus italyada düşürülmedimi adamlar bileğinin hakkıyla yeniden çıktı.işte avrupayla bu adaletsiz ve haksız rakbet yüzünden baş edemiyoruz.trabzon düşürülemezmiş.niye trabzon-fener-g.saraj-beşiktaş bu kulüplerin ne özelliği var bir kayseriden ,sivastan veya antepten veya denizliden bu ayrıcalık bitmeden türkiyede futbol gelişmez.eğer hak ettiyse kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın.hemde bundan sonra olabilecek olaylara örnek teşkil eder. |
yazık yazık bu kadar olay karsılıksız kalırsa yazık en büyük cezayı versinler hatta ikinci lige direk....
|
--->: -->: TRABZON YANDI..
[QUOTE=yigiter187;236224]az önce tvde izledim..trabzona 4-5 maç seyircisiz,
maç hükmen 3-0 sivasa verilecek,sivastan da 3-4 futbolcu ceza alacakmış....[/QUOTE] inş dediğiin gibidir yazık oldu trabzona zuhahhahahaha:D:D:D:D |
TRABZON SPOR U YAKACAK RAPOR
Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında önemli bir detay gündemde. Olaylarla ilgili olarak gözlemci ve temsilci raporlarının federasyona ulaştığı öğrenilirken gelişmelere tüm çıplaklığıyla yer verildiği bildirildi. Temsilci Metin Demir ve Tufan Öktüren ile gözlemci İbrahim Aksoy’un Avni Aker’de yaşananları tüm detaylarıyla yazdğı vurgulandı. Sahaya girenlerin 15-16 taraftar olduğu, Sivassporlu oyunculara fiili saldırı yapıldığı ve koridorda yaşananların da federasyona aktarıldığının altı çizildi. Trabzonspor’a bu raporlar doğrultusunda hükmen yenilgin yanı sıra 5 maçtan az olmamak kaydıyla ek bir ceza daha kesilebileceği, ayrıca 200 bin YTL’lik para cezasının da Bordo-Mavilileri beklediği ortaya çıktı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25. |