![]() |
--->: SİVAS´TA İKİ AYRILIK
G İ D E N L E R :
1-HARUN 4-HAKKI 7-HAYRETTİN (BELLİ DEĞİL) 2-SERVET 5-FRAN SERGIO 3-CEM CAN 6-GÜRHAN NE OLACAK BİZİM BU HALİMİZ TAKIMIN %50' GİTTİ |
Hakkı'nın gitmesi çok önemli değil de, Fran Sergio'ya yazık oldu. Adam gizli kahraman, tam bir askerdi...
. |
2 sininde gitmesi üzüldüm bize büyük katkıları olmuştu inşallah gittikleri yerde mutlu ve başarılı olurlar hakkıyada bi mesajım var kendisine geçmiş olsun diyorum inşallah çocuğu yakın zamanda iyileşir
|
işallah sivasa bunların yerine kaliteli oyuncular gelir bu futbolcuları aratmaz ben inanıyorum bülent uygun bunların yerine daha kaliteli futbolcular bulmuşturki gönderiyor o hepimizden daha iyi biliyor artı işallah bu futbolculardan bonservisinden yüklü bir miktarda para kazanır
|
-->: SİVAS´TA İKİ AYRILIK
segio ya yazık oldu yerine asıl miladı dolan devranı almak bence tam bir saçmalık
|
[B]bence çok yerinde kararlar olmus. Hakkı zaten bu sene forma giyemiyeceğini kendıde cok ii biliyordu.. sergioya gelincede sergio artık ilk geldiği seneki topu oynamıyordu defansta cok ağır kalıyordu... [/B]
|
ikisinede tsklerrrr basarili olurlar ins
|
[QUOTE=Turan 59;236681]G İ D E N L E R :
1-HARUN 4-HAKKI 7-HAYRETTİN (BELLİ DEĞİL) 2-SERVET 5-FRAN SERGIO 3-CEM CAN 6-GÜRHAN NE OLACAK BİZİM BU HALİMİZ TAKIMIN %50' GİTTİ[/QUOTE] nordın wooter COLOSIMO BUYUK TOCULARDI SIMDI ORTA SAHAYA ACIL TRANSFER LAZIM |
--->: -->: SİVAS´TA İKİ AYRILIK
[QUOTE=hasantuan;236692]segio ya yazık oldu yerine asıl miladı dolan devranı almak bence tam bir saçmalık[/QUOTE]
KATILIYORUM SIMDI ADAM GITTI DIYE MILADI DOLMUSTU DIYIP KENDINIZI AVUTMAYIN SERGIO COK IYI TOPCUYDU |
-->: SİVAS´TA İKİ AYRILIK
[B]Takımda yine bir şeyler oluyor ama biz bilmiyoruz hiçbir şey sebepsiz değildir Sergio'nun ayrılığında da bir sebep var... Bence Anderson ayrıldıktan sonra O da kalmak istemedi...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03. |